Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 16/3/2011

Jornada de portes obertes a l'Hospital Municipal i a l'antic Escorxador
- Aquest dissabte, 19 de març, durant tot el matí

Aquest dissabte, 19 de març, jornada de portes obertes al nou edifici de consultes externes de l'Hospital Municipal. Foto: Ajuntament BadalonaAquest proper dissabte 19 de març, entre les 11 i les 14 hores, se celebrarà una Jornada de portes obertes al nou edifici de consultes externes de l’Hospital Municipal de Badalona. Aquest nou equipament sanitari anomentat Centre d’especialitats Sant Anastasi s’ubica en un edifici que s’està adequant especialment per a ús sanitari al carrer de Sant Anastasi, número 67-69.

L’edifici ha estat rehabilitat i s’ha redistribuït l’espai per acollir les consultes externes dels serveis d’oftalmologia, otorrinolaringologia i especialitats mèdiques com salut laboral, endocrinologia, educació diabetològica, consell dietètic, reumatologia i psiquiatria, a més d’altres serveis de caràcter administatiu del centre.

L’adequació d’aquest edifici és un dels projectes desenvolupats a Badalona a càrrec del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Es preveu que un cop finalitzin les obres que encara s’estan executant, l’edifici estarà preparat per acolllir les consultes externes aquest estiu.

Coincidint amb la Jornada de portes obertes s’han programat algunes activitats de promoció de la salut en el marc de la celebració aquesta setmana del Dia Europeu per a la prevenció del risc cardiovascular.

 

Una nova instal·lació cultural

També el dissabte, de 10 a 14 hores, s’ha organitzat una Jornada de portes obertes a les instal·lacions de l’antic Escorxador municipal situat al carrer de l’Arquitecte Fradera, sense número, al barri de la Salut.Aquest dissabte, 19 de març, jornada de portes obertes a l'antic Escorxador. Foto: Ajuntament Badalona

El projecte de rehabilitació de l’antic Escorxador municipal ha tingut com a objectiu recuperar patrimonialment aquestes edificacions per a ús cultural i social, amb nous espais per a la gent gran, una zona d’esbarjo del tipus “casinet” i també una futura nova escola d’adults.

Aquesta transformació s’ha aconseguit mitjançant unes actuacions que han rehabilitat façanes, interiors i cobertes. També s’està recuperant la imatge exterior de l’edifici del rellotge i s’ha acondicionat i enjardinat tot l’exterior dels edificis.

El projecte de rehabilitació de l’antic Escorxador municipal ha anat a càrrec del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), amb un pressupost de 2.300.149 euros.

El programa d’activitats previst per a aquesta Jornada de portes obertes de 10 a 14 hores és el següent: Portes obertes i visita a les instal·lacions; teatre de carrer amb grans elements mecanitzats en forma d’insectes que sorprendran el públic assistent, a càrrec de Sarruga Produccions; actuacions musicals al futur nou casinet.

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala