Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 15/3/2011

Suport incondicional a Núria Parlon en la seva presentació com a candidata a l'alcaldia
- Es compromet a governar des de la proximitat activa, la transparència, la coresponsabilitat i amb nous valors

Núria Parlon, durant la seva presentació com a candidata del PSC a les eleccions municipals de Santa Coloma de Gramenet. Foto: PSC Santa ColomaTres-centes persones, representants de la societat civil colomenca, moltes d’elles pertanyents a entitats i associacions de la ciutat, han donat avui al vespre suport a la Núria Parlon en el transcurs d’un acte que ha tingut lloc a la Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet. La sala d’actes de la Torre Balldovina estava plena de gom a gom i part dels assistents han seguit l’acte de presentació de l’alcaldessa com a candidata a la alcaldia des d’una sala annexa, on s’havia instal·lat una pantalla.

Durant l’acte de presentació, Núria Parlon - que va ser escollida per unanimitat per l’Assemblea del PSC el passat 10 de febrer- s’ha adreçat als representants de les entitats i associacions de Santa Coloma per a relatar els trets bàsics de la seva candidatura i ha escoltat i respòs les qüestions que els representants de la societat civil li han volgut plantejar.

En la seva intervenció, Parlon s’ha definit com una persona pragmàtica i realista. “Per a mi –ha dit- governar és, per sobre de tot, escoltar la gent”. En aquest sentit, ha afegit que “el projecte de la Santa Coloma del futur, de la Santa Coloma de demà, necessita de la implicació de la ciutadania”. L’alcaldessa i candidata socialista a l’alcaldia de Santa Coloma ha demanat a la societat civil que realitzi aportacions i suggeriments com els que, de fet, nombroses persones estan ja aportant a través de la pàgina web “Núria, Santa Coloma i tu” (www.nuriaparlon.cat)

Parlon s’ha compromés davant l’auditori a governar “des de la proximitat activa, la transparència, la coresponsabilització de la ciutadania i els nous valors”, perquè aquest és, ha dit, un moment idoni per canviar la forma de fer política. L’alcaldessa ha assegurat que, més enllà de gestionar bé, “cal sumar idees i voluntats al projecte de millorar Santa Coloma”

Núria Parlon ha reconegut que la crisi econòmica fa que el moment sigui difícil però ha assegurat que hi ha prioritats bàsiques i irrenunciables. Entre elles, Parlon ha destacat aquelles polítiques que garanteixen la igualtat d’oportunitats: les que tenen a veure amb les polítiques d’ajut a les famílies – gratuïtat dels llibres de text, oferta de places escolars de 0 a 3 anys i qualitat de vida per a la gent gran, entre d’altres-; la cura de l’espai públic, amb coresponsabilitat, i l’educació

i la sanitat de qualitat. En aquesta línia, Núria Parlon s’ha referit també als compromisos de la Generalitat amb l’Ajuntament de Santa Coloma en matèria d’equipaments escolars, uns compromisos que el govern autonòmic haurà de complir. “L’Ajuntament estarà al front defensant els interessos de la seva ciutat, sempre des de la coresponsabilitat i la mà estesa, però no farem cap pas enrere” . La Generalitat ha de dur a terme a Santa Coloma l’ampliació de l’escola Serra de Marina, obrir una segona línia a Riera Alta i construir l’institut-escola de la CIBA.

També ha donat un toc d’atenció al Partit Popular de qui ha dit que “no podem consentir que el PP, només per conseguir vots, es dediqui a desmuntar el treball de moltes entitats colomenques i de l’Ajuntament per garantir una bona convivència a la ciutat”, en referència a uns fulletons que el PP s’ha dedicat els darrers dies a repartir per la ciutat i en els que fa una falsa

demagògia amb el tema de la immigració. D'altra banda, Parlon ha assegurat que “estem perquè les ciutats estiguin ben endreçades i reclamem un pacte local per la seguretat”, de manera que els alcaldes reforcin la seva autoritat en aquests temes.

Text: PSC Santa Coloma de Gramenet.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala