Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 14/3/2011

Més de 500 persones naveguen en la Jornada de Portes Obertes de l’Escola Municipal de Vela
- Èxit de participació, malgrat que dissabte es va haver d’anul.lar la programació per causes meteorològiques

Èxit de participació a la jornada de portes obertes de l'Escola Municipal de Vela de Badalona. Foto. Ajuntament BadalonaMés de 500 persones, entre infants i persones adultes, s’han acostat a la pràctica de la vela lleugera gràcies a la Jornada de Portes Obertes organitzada per l’Escola Municipal de Vela Badalona, un centre municipal amb vocació clarament pública i ciutadana orientat a apropar totes les persones de Badalona i dels municipis de l’àrea d’influència, especialment en edat escolar, a acostar-se al mar a través de la pràctica d’un esport educatiu i formatiu, sa i obert, que millora les habilitats i fomenta el contacte amb el medi ambient, amb el litoral de la ciutat del que podem gaudir tot l’any. Ahir diumenge vam fer un pas més tots plegats per aconseguir aquest objectiu. La xifra es valora com un èxit i es lamenta que les condicions meteorològiques de dissabte impedissin poder complir el programa sencer. Tot apunta, però, que es repetirà l’experiència cap al maig.

La proposta ha estat atractiva per a petits i grans. De manera que uns 150 nens i nenes de fins a sis anys han provat la vela des del simulador instal.lat en una piscina de 15mx15m, de la mà de monitors experts. Paral.lelament, i des de les 11.30 hores, mitja hora abans de l’hora prevista donada l’afluència, s’han fet batejos de mar, que han acostat a la vela a unes 350 persones. L’hora d’aturada prevista de 14 a 15 hores s’ha desestimat donada la demanda i l’activitat ha continuat ininterrompudament.

Les visites guiades al quetx Ciutat Badalona Èxit de participació a la jornada de portes obertes de l'Escola Municipal de Vela de Badalona. Foto. Ajuntament Badalonatambé han evidenciat la satisfacció dels ciutadans i ciutadanes que Badalona disposi d’una embarcació d’aquestes característiques i ha augmentat l’interès per poder col.laborar amb l’Associació dels Amics del quetx Ciutat Badalona, que en unes setmanes tindrà tot a punt per poder donar-se a conèixer amb les seves propostes a la ciutat. Comentar, finalment, que el fet d’haver programat l’obra de teatre “Pirates de la platja” amb el quetx com a escenari ha estat molt ben rebut. L’obra, de contingut pedagògic sobre el comportament de seguretat i preventiu que s’ha de tenir a la platja en la temporada de bany, és un producte de la Diputació de Barcelona interpretat per la companyia “Sensedrama Teatre”. L’animació d’inici per part del grup de percussió dels Diables Kapaoltis, la ubicació de tres inflables marinersr i la gimcana pel port han estat les activitats que han completat la jornada.

L’Escola Municipal de Vela Badalona i Marina de Badalona donen les gràcies a tots els ciutadans i ciutadanes que han gaudit amb la pràctica de la vela, perquè l’ús del port per tota la ciutat és un dels objectius que ha empès a fer-lo realitat. I també estan satisfetes per totes les persones que han mostrat el seu interès per les activitats que ja s’estan desenvolupant en el port, a través de l’EMVB, per als diferents grups d’edat i àmbits (escolar, extraescolar, de cap de setmana, casals de Setmana Santa, per a les vacances d’estiu...).

 

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala