Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 14 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 13/3/2011

42 anys amb el Club Natació Sant Adrià
- Parlem amb membres de la junta directiva i els entrenadors

Nens, nenes i joves del Club Natació Sant Adrià, amb els dos entrenadors, la Montse i el Txema. - Foto: Montse Pallarès

El Club Natació Sant Adrià és una de les entitats més antigues del nostre municipi. Ja han passat 42 anys des de la seva constitució, el 12 de març de 1969. Mares i pares, infants, adolescents, màsters, competidors i competidores han anat consolidant el C.N Sant Adrià com un espai de potenciació d’esportistes adrianencs de gran qualitat.

Existeixen diferents nivells segons l’edat i l’experiència dels nedadors i nedadores. Les categories inferiors són Benjamin, Pre-Benjamin, Alevin, Infantil, Junior, Absoluto jove i Absoluto. Desprès existeix la secció de màsters, que és la de persones adultes que competeixen a nivell nacional, regional i internacional. Al C.N Sant Adrià s’aprèn a nedar i desprès a perfeccionar les quatre tècniques: braça, papallona, esquena i croll. Actualment el club està format per 64 membres, i asseguren que “si volen passar-ho bé, que vinguin ” i que “si volen perfeccionar estils, aquesta és la única manera”.

Els horaris d’entrenament són de dilluns a dijous de 18 a 20.30 hores al Marina Besòs i els divendres de 19 a 21,45 hores, al Poliesportiu Ricart. Els nedadors poden anar tots els dies les vegades que vulguin, i la quota mensual és de 25 euros –exceptuant el primer mes dels que es volen apuntar, que no es paga. La resta de finançament prové de la subvenció sol•licitada a l’Ajuntament, a través dels diners que aquest rep de l’empresa TERSA.

Les darreres vuit incorporacions van ser fa un parell de setmanes, però un dels majors obstacles que té el Club és que de dilluns a dijous els entrenaments són al Pavelló Marina-Besòs, i molts pares i mares –sobretot els que viuen a Sant Adrià centre- no estan disposats a baixar fins allà. El canvi d’espai va ser degut a les obres al poliesportiu Ricart i va ocasionar queEls divendres, el CN Sant Adrià entrena al Poliesportiu Ricart. - Foto: Montse Pallarès molts dels membres es donessin de baixa. L’Ajuntament va assegurar que desprès de les obres tornarien a entrenar al Ricart, però finalment això no ha estat així. Els divendres però, sí que utilitzen la piscina del Poliesportiu Ricart, ja que és la única del municipi que acompleix les mides correctes per a la competició.

Ara la situació està força bé, ja que s’estan aconseguint resultats esportius a les competicions mensuals. “La nostra intenció és que els nens vinguin, gaudeixin de l’esport i si els resultats acompanyen doncs millor”, afirma David Oliver, un dels membres de la junta directiva. Evidentment el club és de competició i per tant s’entrenen per a competir, però accepten a tots aquells que vinguin nedar i no vulguin formar part de les competicions perquè no es veuen preparats o perquè no volen. “L’important és que gaudeixin de l’esport i sigui un complement per a ells”, senyala Oliver.

Tot i ser un club de competició, tant el personal com els membres formen un equip molt unit en el que els grans tenen cura dels petits i l’ambient és molt agradable. Hi ha clubs que són molt forts arran de sacrificar l’esbarjo, el temps lliure i el bon clima entre els competidors, però el CN Sant Adrià intenta que els nens i nenes surtin de la monotonia i no se sentin pressionats, sobretot els dies de competició. A la seva pàgina web es pot trobar tota la informació completa del Club, i el correu de contacte és cnsantadria@cnsantadria.cat.

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala