Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 9/3/2011

Jornades de portes obertes a la nova Escola Municipal de Vela de Badalona
- El proper cap de setmana del 12 i 13 de març

Jornada de portes obertes de l'Escola Municipal de Vela de Badalona el 12 i 13 de març. Foto: Ajuntament de BadalonaBadalona estrena Escola Municipal de Vela Badalona, un centre municipal amb vocació clarament pública i ciutadana orientat a apropar totes les persones de Badalona i dels municipis de l’àrea d’influència, especialment en edat escolar, a acostar-se al mar a través de la pràctica d’un esport educatiu i formatiu, sa i obert, que millora les habilitats i fomenta el contacte amb el medi ambient, amb el litoral de la ciutat del que podem gaudir tot l’any.

La millor manera de mostrar les possibilitats i les activitats que oferta ha estat la convocatòria d’unes Jornades de Portes Obertes durant el cap de setmana del 12 i del 13 de març, dos dies plens d’activitats diverses i gratuïtes. Es tracta d’una excel·lent oportunitat per conèixer de primera mà l’ampli ventall de possibilitats que han dissenyat en el seu catàleg de serveis, ofertes que permeten provar l’activitat, aprendre’n, millorar i arribar a poder participar en equips de competició, si s’escau, amb un equip professional, avalat per l’experiència de l’empresa Vela Badalona, guanyadora del concurs públic que es va convocar per adjudicar el servei.

El programa de les jornades de les portes obertes ha estat organitzat de la següent manera:

A les 10.30 hores. hi haurà una tabalada d’inici a càrrec del grup de percussió de Diables Kapaoltis, posteriorment, a les 11 hores hi haurà la benvinguda a les jornades per part de l’equip de Vela Badalona, empresa concessionària de l’Escola Municipal de Vela de Badalona (EMVB), moment en què es farà la presentació de les activitats i es procedirà a la inscripció als batejos de vela, a la prova de vela per als més petits i a la gimcana. Des de les 11.30 fins a les 16.30 hores hi haurà inflables mariners en el recinte portuari i visites al quetx Ciutat Badalona, organitzades per l’Associació Amics del Ciutat Badalona. Des de les 12 fins a les 14 hores, començarà el torn dels batejos de mar oberts a tothom, per provar la pràctica de la vela. Els torns són cada 40 minuts. Per facilitar l’organització, cal fer inscripció prèvia en les referències Jornada de portes obertes de l'Escola Municipal de Vela de Badalona el 12 i 13 de març. Foto: Ajuntament de Badalonade l’Escola Municipal de Vela: al telèfon (667 500 653) i al correu electrònic info@velabadalona.cat.

Paral.lelament, també des de les 12 a les 14 hores funcionarà en una piscina condicionada un simulador perquè els més petits facin proves de vela, en torns de vint minuts per embarcació. A les 13 hores s’ha programat una obra de teatre dels “Pirates de la Platja”, que tindrà com a part d’escenari la borda de l’embarcació Ciutat Badalona.

A les 15 hores es reprendran les activitats, després d’una hora de descans. Hi haurà una gimcana pel port, amb diferents proves arreu del recinte (les inscripcions es faran al llarg del dia, en el punt d’informació de Vela Badalona) i també tornarà a haver-hi simulador i prova de vela en la piscina condicionada. A les 17 hores, acabaran les activitats.

El programa del diumenge és idèntic. L’organització de les Jornades fa que ningú no tingui excusa per acostar-se al mar d’una manera nova, a través de la pràctica de la vela esportiva. Una activitat que es pot provar en família, i per a la qual només cal portar roba i calçat esportiu tancat amb sola blanca, ulleres i protector solar. A més, hi ha una parada de l’autobús BD7 a la mateixa porta de l’Escola.

 

CATÀLEG DE SERVEIS

●Bateig de vela escolar d’un dia – Bateig de vela familiar, infantil, juvenil i adult

●Curs escolar de vela lleugera – Curs de vela familiar, infantil, juvenil i adult

●Setmana blava per a centres d’ensenyament

●Estades i Campus. Casals d’Estiu. Setmana blanca. Casals Setmana Santa

●Navegació de creuer un dia per a escolars

●Programa de Vela extraescolar

●Tallers nàutics i programes educatius d’acostament al mar

●Cicles formatius de grau mig i superior

●Crèdit d’educació física de vela

●Curs de continuïtat escola de regates

●Preparació física escola de regates

●Equips de competició de regates

●Escoles de creuer

●Cursos de millora de nivell

●Curs de catamarà (Hobbie Cat15)

●Surf a vela

●Vela adaptada

●Titulacions nàutiques

●Programes per a centres d’educació especial i inclusió social

●Programes per a empresa. Sailing Incentives

●Abonaments per instal•lació, a flota i a avarada (accés a embarcacions, formació i recinte)

●Sessions individuals, per a 1 persona o per a 2 persones o més

●Col•loquis, xerrades i conferències

●Navegació costanera

●Consultar qualsevol altre servei a dissenyar

 

La informació i les inscripcions prèvies es poden fer a:

Escola Municipal de Vela de Badalona (EMVB)

Port Esportiu i Pesquer de Badalona

Moll de Ribera. Edifici de la Marina Seca, baixos

08912 BADALONA

 

Oficines Vela Badalona

Port Esportiu i Pesquer de Badalona

Moll de Ribera. Locals 2-4

08912 BADALONA

 

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala