Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 03 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 8/3/2011

La Generalitat i l'Ajuntament posen a Badalona com a exemple de cooperació policial
- El director general de la Policia, Manel Prat, ha visitat les dependències de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra

Manel Prat i Ferran Falcó, durant la seva visita a les dependències de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. Foto: Ajuntament de Badalona“Badalona és un bon exemple de coordinació policial, però hem d’anar un pas enllà i millorar-la encara més”. Amb aquestes paraules, el primer tinent d’alcalde i regidor de Govern de l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha definit la qüestió central que ha tractat amb el director general de la Policia de la Generalitat de Catalunya, Manel Prat, que avui ha visitat Badalona per a conèixer de més a prop el model de cooperació policial existent a la tercera ciutat de Catalunya.

Falcó ha manifestat que “més enllà de la qüestió de l’increment de la dotació dels Mossos d’Esquadra, que aquest Ajuntament, com molts altres, continua considerant necessària i reivindicant, hi ha altres aspectes claus per a millorar la seguretat pública en grans ciutats com Badalona, i un d’essencial és la col·laboració entre les policies locals i la policia de la Generalitat”. En aquest sentit, el primer tinent d’alcalde, que ha valorat molt positivament la visita del director de la Policia, ha manifestat que “l’actual context de contenció de la despesa pública fa més necessari que mai que ens continuem coordinant, i ens obliga a fer-ho millor”.

Durant la visita a Badalona, Prat i Falcó han posat com a exemple el bon funcionament de la sala conjunta de gestió policial, un model que en aquesta ciutat funciona però que no és necessàriament exportable a altres municipis.

En un altre ordre de coses, el regidor ha explicat que l’Ajuntament de Badalona ha posat a disposició del Departament d’Interior de la Generalitat la seva experiència, pionera a l’Estat, d’informació pública sobre determinades incidències policials a través del web institucional. El director de la Policia ha valorat molt positivament la iniciativa del consistori badaloní, ha manifestat que la Generalitat la tindrà en compte en vista a una possible prova pilot d’aquesta naturalesa impulsada pels Mossos, i ha reiterat que aquest oferiment del govern badaloní és un altre exemple del bon nivell de col·laboració que s’ha assolit en temes de seguretat entre les dues administracions i els respectius cossos policials.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala