Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 7/3/2011

Sant Adrià es prepara per celebrar les XIV Jornades Solidàries
- El 19 de març se celebrarà una gala benèfica en favor d'Etiòpia

La Fira de la Solidaritat i la Cooperació tornarà a la plaça de la Vila el 2 d'abril. Foto: ArxiuEl dissabte 19 de març, tindrà lloc la gala benèfica “Dia Màgic”, organitzada conjuntament per IPI Cooperació (Iniciativa Pro-infància), el Departament de Cultura de l’Ajuntament i el Col·legi Sant Gabriel, en el que serà un dels actes principals de les XIV Jornades Solidàries

La recaptació de la gala servirà íntegrament per finançar un projecte de creació de dipòsits i canalitzacions per fer arribar aigua a l’escola d’Adengur, al poble de Woldiya a Etiòpia, projecte en el qual també col·labora la Facultat d’Enginyers de Camins de la Universitat de Barcelona. Aquesta escola, construïda per IPI Cooperació té actualment més de 1.000 alumnes de diverses edats.

En aquesta activitat solidària, que tindrà lloc al Col·legi Sant Gabriel, hi participaran diverses entitats i associacions de Barcelona i de Sant Adrià. Hi haurà actuacions de ball de l’Espai Jove Garcilaso de Barcelona, del ballarí i professor de streetdance Suan amb els seus alumnes i del grup Espai Jove, també hi col·laborarà la Coral Amiba de Barcelona, membres de l’escola Mare de Déu dels Àngels cantaran i tocaran la guitarra i es podrà gaudir de la màgia del Màgic Andreu i la seva filla Joana Andreu.

També hi participaran alumnes de l’Escola de Música Benet Bails, amb un grup de guitarristes joves i adults, i quartets i duets de diferents instruments. Tampoc no hi faltarà el mestre Joan Palet amb el seu violoncel, i el duet de cant i ball format per Mia Carvajal i Sara Toneu de l’Associació MUSA. A la gala també hi col·laboraran membres de l’associació DISFISA.

Assistir al festival i col·laborar en aquest projecte solidari només costa 6 € que és el preu de l’entrada que podeu comprar des de l’1 de març, de 16 a 21 h, al Centre de producció cultural i juvenil Polidor (pl. de Guillermo Vidaña, s/n).

La resta de la programació és la següent:

Bicicletada Solidària, diumenge, 27 de març, d’11 a 13 h. Sortida i arribada a la plaça de la Vila. Possibilitat de préstec de bicicletes. Les inscripcions es faran el mateix dia al punt de sortida, 10 minuts abans.

Inauguració de les Jornades Solidàries, dijous 31 de març, a les 19 h, a la sala de la Biblioteca Font de la Mina (C/ Ponent, 21-25)

Cinefòrum amb la pel·lícula "La teta asustada" de la directora peruana Claudia Llosa, divendres 1 d’abril, a les 21 h al Casal de Cultura (C/ Mare de Déu del Carme, 22). Entrada gratuïta.

Presentació del projecte de cooperació directa: Sant Adrià de Besòs – Ancón (Perú), dimarts 5 d’abril, a les 19 h, a la sala d’actes de la Biblioteca de Sant Adrià (Pl. Guillermo Vidaña, s/n) a càrrec del regidor d’Educació i Solidaritat, Sr. Gregorio Belmonte

Presentació dels projectes de cooperació de les entitats de solidaritat del municipi, dijous 7 d’abril, a les 19 h, al Centre de producció cultural i juvenil Polidor (pl. Guillermo Vidaña s/n)

Acte solidari “Haití, un any després”, dissabte 9 d’abril, a les 18 h, al Casal de Cultura (C/ Mare de Déu del Carme, 22), amb l’actuació de diversos grups i entitats del municipi. Ho organitza: Consell de Solidaritat

Sopar literari amb Mathew Tree, divendres 8 d’abril. Si voleu més informació adreceu-vos a la Biblioteca Sant Adrià. Ho organitza: UNESCO Sant Adrià i Biblioteca Sant Adrià.

Ateneu al carrer, divendres 15 d’abril, a les 17. 30 h, a la plaça de la Vila.

El Grup de Solidaritat És l’hora! i la Fundació Ateneu de Sant Roc, surten a la plaça de la Vila amb jocs tradicionals i de sempre. Vine a jugar! A les 19 h actuació de LA TRESCA I LA VERDESCA. Ho organitza: Grup de Solidaritat És l’hora!

Exposició Refugiats. Vides en trànsit, de l’Obra Social Fundació La Caixa, del 28 d’abril a l’1 de juny al Centre de producció cultural i juvenil Polidor (Pl. Guillermo Vidaña, s/n). Inauguració el dimecres 27 d’abril, a les 18.30 h.

XIV Fira d’Entitats de Solidaritat i Cooperació, dissabte, 2 d’abril, d’11 a 20 h a la plaça de la Vila, amb la participació de tots els grups de solidaritat i cooperació del municipi i altres entitats de la comarca.

En els estands de la fira hi podreu trobar informació sobre les entitats, tallers i jocs, venda de productes artesans, venda de productes de comerç just, etc

La fira s’obrirà a les 11 h i durant tot el dia hi haurà activitats com ara un esmorzar amb xocolatada de comerç just, espectacles per a tota la família, música, i una roda de contes de tot el món a càrrec de les entitats següents:

Yalah, solidaris amb el Poble Sahrauí, CSP, Comunitat de Sant Egidi, Creu Roja Barcelonès Nord, Fundació Pau i Solidaritat, Cat-Arif i Grup de Solidaritat És l’hora!

 

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala