Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 14 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 28/2/2011

Un caliu especial al Cantaurock 2011
- En una edició organitzada per EUiA Sant Adrià

Rafa Pons, Andrés Suárez, Alejandro Martínez i Dani Flaco, junts a l'escenari del Cantaurock 2011. - Foto: Montse PallarèsEl festival local Cantaurock es consolida de forma definitiva com una proposta de qualitat en l’àmbit musical i solidari. Ahir va tenir lloc la segona i darrera part de l’esdeveniment, la nit que dóna veu a diferents cantautors de l’escena musical actual. El canvi de lloc en el darrer moment per causes alienes a l’organització no va ser un impediment perquè la sala d’actes del Centre Cívic Besòs s’omplís amb un públic d’allò més participatiu.

Andrés Suárez y Rafa Pons van repetir –i asseguren tornar a repetir si poden- en una nit plena d’emoció, rialles i sentiments. Els altres dos artistes van ser Dani Flaco i Alejandro Martínez, que per primera vegada van viure l’ambient proper que es crea al festival Cantaurock. Un ambient càlid on el públic i l’artista connecten des del primer moment.Julio Rodríguez, de Paz Ahora, i Gregorio Belmonte, representant d'EUiA Sant Adrià. - Foto: Montse Pallarès

Cada un dels cantautors va interpretar tres o quatre cançons en solitari per desprès compartir l’escenari de dos en dos, tres i fins i tot els quatre a la vegada. Van tocar temes propis i versions d’altres artistes com “Me cuesta tanto olvidarte” de Mecano o la coneguda cançó mexicana “El rey”, per acabar en un punt àlgid amb “Jesucristo García”, de la banda Extremoduro.

Gregorio Belmonte, representant d’EUiA Sant Adrià, va destacar la importància de la denúncia a la situació injusta que viu el poble palestí i va felicitar als organitzadors i membres d’EUiA per tot l’esforç i les ganes dipositades en el projecte. També va parlar Julio Rodríguez, de l’ONG Paz Ahora, que va explicar la tasca de la ONG a Gaza, zona que va descriure com “potser la presó més gran del món i a cel obert”.

Andrés Suárez, Dani Flaco i Rafa Pons. - Foto: Montse PallarèsEls fons recaptats aquest any van ser destinats a l’associació Pau Ara, que sense ànim de lucre treballen la cultura per la pau amb projectes de cooperació i sensibilització a zones que pateixen conflictes armats, majoritàriament a Palestina i a l’Afganistan. El projecte concret al que es destinen els fons dels concerts està centrat en la reconstrucció de cases que l’exèrcit israelià ha enderrocat a famílies palestines. Els brigadistes van quinze dies a l’estiu per ajudar en la reconstrucció, però la tasca és més aviat sensibilitzadora. El que Pau Ara pretén és anar més enllà, que quan la gent torni, ho expliqui i difongui la situació d’allà. I com ja es va fer l’edició passada, es va sortejar una guitarra signada pels quatre convidats, cedida per l’establiment musical adrianenc Nota Blue.

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala