Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 03 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 21/2/2011

Arriba el Carnaval a Badalona
- Els actes començaran dissabte 5 de març

El Carnaval arriba a Badalona a partir del 5 de març. L’Ajuntament de Badalona ja té enllestida la seva programació amb motiu de la celebració del Carnaval 2011 que es realitzarà en diferents espais de la ciutat.

Dissabte 5 de març, a les 17 hores, s’iniciarà la rua de Carnaval de Llefià que recorrerà els carrers principals del barri. Es premiarà als millors vestits que tinguin formes creatives i enginyoses i a les millors coreografies. Des del passeig de la Rambla es podrà acompanyar, disfressats, als músics de Roger Canals i Cia., que amb el seu espectacle Dia’n’Swing conduiran, a tothom que ho desitgi, a la plaça de la Vila. A la comparsa hi participaran els gegants de les escoles Jungfrau, Ventós Mir, Lola Anglada i la Faràndula de Badalona. Un cop allà, Roger Canals i Cia. pujarà a l’escenari per a què petits i grans passin una bona estona de gresca i música amb El gran reBOOOMbori de Carnaval!. A més d’aquestes activitats hi haurà el Carnaval als Mercats Municipals de Badalona i als centre cívics de la ciutat.

Aquest és el programa previst per aquests dies.

 

Dissabte 5 de març

XXIX Rua de Carnaval de Llefià

A les 17 hores, al carrer de Pérez Galdós

A ritme de comparsa, infants i adults desfilaran disfressats pels carrers del barri de Llefià, en una rua que se celebra des de l'any 1983, i en la qual hi participen més d’un miler de persones. Hi haurà lliurament de premis als millors vestits que tinguin formes creatives i enginyoses, i a les millors coreografies. Les categories de premis són: comparses d’adults a partir de tres persones, individual o parella, i comparses infantils a partir de tres persones.

Recorregut: carrer de Pérez Galdós, ronda de Sant Antoni, avingudes del Doctor Bassols, del Marquès de Sant Mori i plaça de Trafalgar.

A càrrec de la Comissió de Cultura de Llefià.

Més informació i inscripcions al Centre Cívic La Salut, avinguda del Marquès de Sant Mori (cantonada carrer de Quevedo), tel. 93 387 02 47.

 

Cercavila de Carnaval

A les 17.30 hores, al passeig de la Rambla

Dia’n’Swing, Roger Canals i Cia.

La “Marxing Band” de la Cia. Roger Canals, et convidaran a posar ‘swing’ a la teva disfressa de Carnaval. El grup interpretarà la banda sonora de la cercavila que t’acompanyarà fins a la plaça de la Vila, per després pujar a l’escenari i revolucionar-te el Carnaval. Amb la participació dels gegants de la Faràndula de Badalona i de les escoles Jungfrau, Ventós-Mir, Lola Anglada i Progrés.

Recorregut: la Rambla, carrer de Mar i plaça de la Vila.

 

Animació musical

A les 18 hores, plaça de la Vila

Roger Canals i Cia.

El gran reBOOOMbori de Carnaval!

L’animació musical de Roger Canals, arribada expressament des del passeig de la Rambla, farà festa grossa a la plaça de la Vila. Cançons i danses, dissenyades per a la participació dels petits i dels grans, s’endinsaran en un remolí que t’envestirà a ritme de swing, de rumba i de música popular.

 

Carnaval als Mercats Municipals de Badalona

Dijous 3 de març, Dijous Gras,

Mercats municipals de Maignon, Torner i Sant Roc

Divendres 4 de març

Mercats municipals de Pomar-Morera, La Salut i Llefià

 

Carnaval als centres cívics

CENTRE CÍVIC LA COLINA

Divendres 4 de març, a les 18 h

Festa de Carnestoltes infantil

Ho organitza: AV La Colina

 

CENTRE CÍVIC MORERA

Divendres 4 de març, a les 18 h

Festa de Carnestoltes a la Morera

Ho organitza: Grup de Dones la Morera

 

CENTRE CÍVIC CAN CABANYES

Dissabte 5 de març, a les 17 h

Rua de Carnestoltes

Ho organitza: Regidoria i entitats del Districte II

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala