Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Rubén Izquierdo - Sant Adrià de Besòs - 15/2/2011

El Sangra confirma la seva recuperació i aconsegueix un triomf de prestigi
- Gràcies a la seva victòria a domicili davant la Reial Societat per 0 a 1

El Sangra confirma la recuperació del seu joc. Foto: Valérie QuirogaImportant victòria del Sant Gabriel en la seva visita a Donosti que li val per igualar a punts amb Praínsa i Reial Societat, dos rivals directs enfront dels quals ha aconseguit sumar punts i contra els quals haurà de lluitar en aquesta recta final de campionat per tal d'eludir l'última plaça del grup.

El triomf a Sant Sebastià arriba després de les bones sensacions que va deixar l'equip en el seu últim partit com a local enfront del Praínsa, en una nova confirmació que l'equip va a més i que millora a cada partit que passa. Si enfront de les aragoneses va demostrar una gran millora a nivell ofensiu, ahir va fer el propi amb les seves prestacions defensives, mostrant pòsits de maduresa i una fiabilitat molt major que l'aconseguida en els primers partits d'aquesta segona fase. Amb tot, els quatre punts que ha aconseguit l'equip en les dues últimes jornades del campionat escenifiquen aquesta millora i donen motius més que suficients per confiar en un bon final de temporada pel Sangra amb la Copa en l'horitzó com a brillant colofó.

La treballada victòria de les adrianenques es va cimentar en un gran treball defensiu de les visitants i en un notable exercici de contenció en el centre del camp, que va desconnectar la zona de creació de la Real fins al punt de donar molt poc treball a Marina, molt menys exigida que en altres sortides però amb una notable determinació quan va haver-hi perill.

Lluny del frenesí golejador del xoc enfront del Praínsa, el partit va tenir poques ocasions, amb una Real que va tenir un bon maneig de pilota lluny de l'àrea però al que se li va ennuvolar la ment a l'hora de generar perill, posant en poques dificultats a la defensa gabrielista, molt ordenada enrere i mantenint en tot moment a ratlla a les davanteres donostiarres.

I és que tots dos equips van disposar de pocs cartutxos amb els quals fer saltar la banca abans del gol de Baudet. La Real ho va provar mitjançant Herrero i a través d'un centre de Zelaia que no va trobar rematadora, i el Sangra va poder avançar-se en el marcador en una bona oportunitat de Nuri, resolta per Azkarate en una bona intervenció que va evitar un desastre major per a les realistes amb un parell de bones intervencions en la segona meitat.

El bon partit de la meta local no va servir per sumar un punt a les realistes, que van veure com Baudet va afusellar a Azkarate en l'únic tant del matí. El gol va despertar l'orgull de les blanquiblaus, que es van llançar a per l'empat recorrent a l'èpica. En aquest augment de revolucions va tenir l'empat Aizpurua, ben resolt per una Marina molt sòlida que va completar una gran actuació resolent amb solvència les puntuals però perilloses arribades de l'equip txurri urdín.

El 0-1 final deixa a tots dos equips empatats en la cua de la classificació al costat del Praínsa però amb sensacions ben diferents: les locals acumulen quatre jornades sense guanyar, mentre que les gabrielistas han despertat en sumar quatre dels sis últims punts posats en joc.

Reial Societat: Sokoa, Irene, Sandra Larraitz (Ana, 73'), Estibaliz, Maite, Gurutze, Maialen, Eguretxe (Idoia, 57'), Ainara, Aintzare (Marina, 70').

Sant Gabriel: Marina, Gemma, Rocío, Júlia, Olga, Alba, Eva, Marta Vilagrasa (Ainara, 82'), Marta Cubí, Baudet (Alba García, 88'), Dori (Núria, 7'), (Cristina, 61')).

Gols: 0-1 (76') Baudet.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala