Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 3/2/2011

Entra en funcionament el Portal del Ciutadà a www.areabesos.com
- Es poden publicar comentaris, queixes i denúncies sobre Sant Adrià, Badalona i Santa Coloma

Ja està en funcionament el Portal del Ciutadà a la web de l'Àrea Besòs.Adrianencs i adrianenques, entre ells l’entitat Renovació per Sant Adrià, reclamen des de fa mesos que torni la finesta del ciutadà al web de l’Ajuntament. L’espai de participació ciutadana ha substituit la finestra del ciutadà, on tothom podia expressar públicament les seves queixes i preguntar els responsables municipals sobre qüestions que afectaven a la ciutat. Poc a poc, la finestra del ciutadà es va convertir en un fòrum on els ciutadans i ciutadanes podien comunicar-se directament amb els seus polítics i compartir inquietuds. Des de fa uns mesos, però, la finestra del ciutadà ha desaparegut i s’ha creat l’espai de participació ciutadana, on només apareix un correu electrònic per enviar les queixes i preguntes. Així, ha desaparegut un lloc d’expressió de la ciutadania que era l’espai més actiu de la web consistorial. Tot i les demandes perquè es tornés a activar, el consistori al·lega que tan important és assegurar el dret a la informació com preservar el dret a la intimitat.

Àrea Besòs ha escoltat els adrianencs i adrianenques i ha creat al seu web el Portal del Ciutadà (www.areabesos.com/portal), un fórum obert on tothom que ho vulgui pot deixar el seu comentari, les seves queixes i preguntes de manera pública i lliure. L’únic requisit per poder participar-hi, per garantir la seguretat i la transparencia, és registrar-se, un pas en el que només es demana una adreça de correu electrònic. El Portal del Ciutadà permet comentar i discutir, a més de publicar fotografíes, sobre les tres ciutats on opera l’Àrea Besòs, Sant Adrià, Badalona i Santa Coloma. Només cal clickar sobre la icona del Portal del Ciutadà a www.areabesos.com i participar d’un debat obert amb l’únic objectiu de fer de les nostres ciutats un millor espai de convivencia. Us hi esperem!

 


Comentaris

Partido Popular Sant Adrià
Desde el Partido Popular queremos manifestar nuestra satisfacción por la iniciativa del Àrea Besòs de restaurar el Portal del Ciutadà que en su día fue censurado por el equipo de gobierno del Ayuntamiento de nuestra ciudad. Desde el día de su desaparición, de la página web municipal, nuestro partido ha sido el único que ha reclamado en los plenos municipales su restauración, haciendo estos, caso omiso de nuestras peticiones al igual que la de otros ciudadanos de nuestro municipio que también han manifestado su deseo de que este portal volviese a la web municipal. .

Renovació per Sant Adrià
Des de Renovació per Sant Adrià, volem agraïr el gest d'aquest mitjà de comunicació que demostra ser un mitjà social i preocupat pels interessos de la ciutadania. La retransmissió del Ple i ara el portal del ciutadà són mostres d'aquesta voluntat. La nostra associació expressa també la coincidència amb el nostre clam i les negatives reiterades del consistori en acceptar les nostres propostes. Esperem que el consistori prengui nota i consciència del que significa la democràcia.| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala