Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 03 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Raúl Jiménez - Sant Adrià de Besòs - 24/1/2011

El col·legiat té la paraula
- Suspès el partit de la Llefià davant el Trajana per intent d'agressió

El partit entre el Trajana i la Llefià es va suspendre per intent d'agressió. Foto: Raúl JIménezNova jornada de lliga pel Trajana. L'equip rep a la Llefià situada davant seu amb la mateixa puntuació. Tercer i quart situats, respectivament. 24 punts aconseguits fins ara i 3 punts força importants, encara per jugar. Col·locat el cartell de partit de la jornada. Entrenadors, jugadors i aficionats hi són conscients de la importància del partit. Diversos jugadors i un dels entrenadors del Trajana, hi tornen al camp de la Llefià després d'haver estat presents temporades abans al club. Molts detalls i motius per esperar un bon partit entre els equips.

Poc van trigar els aficionats locals a dirigir-li les seves primeres protestes al col·legiat a les primeres jugades. Unes protestes que hi van ser presents durant tota la primera meitat. Ja es podia presenciar que l'encarregat de xiular el partit no hi anava a passar una bona estona, xiulès el que xiulès. La Llefià va fer el primer gol de la tarda amb una bona jugada, protagonitzada després d'una errada defensiva. Poc després es va permetre el privilegi d'ampliar la diferència al marcador amb una fantàstica jugada, trençada des de la seva propia portería; la pilota, abans d'acabar dins la xarxa, va passar per totes les línies tàctiques de l'equip, des de la defensa fins els davanters, passant pel mig del camp. Una altre vegada, una altre bona jugada i un altre gol de la Llefià. Mal defensivament i gol després d'una bona passada dins l'àrea petita. El Trajana desaparegut completament. Semblava un espectador més amb el joc de l'equip local. Això sí, els últims 15 minuts van estar repartits, respecte la possessió. L'equip era millor posicionat, jugant amb força i amb més convenciment. Malgrat que aquests minuts de millor joc del Trajana van ser tambè els més durs on les puntades de peu hi eren abundants. Als 30 minuts de joc aproximadament, a les banquetes hi va haver una petita pica-baralla. L'àrbitre no es va assabentar i el joc va continuar. Al descans es va arribar amb el 3-0 a favor de la Llefià. Els pròxims 45 minuts no es van jugar ja que el col·legiat va suspendre el partit. Els jugadors del Trajana van fer manifest el motiu per aquesta actuació de l'àrbitre. El pare d'un jugador de la Llefià va intentar agredir a l'entrenador del Trajana, Jordi. Aquest últim va arribar al club adrianenc quatre anys després d'entrenar a la Llefià. Mala actuació dels espectadors del Trajana i sobretot mala actuació d'aquest individu que sense motiu va fer que el partit no continuès. Segons el reflectit a l'acte pel col·legiat, la segona meitat haurà de ser jugada més endavant o el partit quedarà guanyat pel Trajana.

L'11 Inicial: Fortea, Eric, Rafa, Lucas, Alan, Víctor, Berna, Kirian, Isma, Álex, Joaquín.

Incidències: T.G. Kirian (m.40), T.G. nº10 (m.43)

Gols: 1-0 (m.5), 2-0 (m.8), 3-0 (m.14)

La Notícia: L'entrenador Jordi, el porter Fortea, el jugador Álex H. i el lessionat Felip tornaven al seu entic equip, la Llefià.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala