Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 24 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 12/1/2011

Comença una nova edició del cicle de conferències Retalls de Mar
- A partir del 27 de gener a l'Escola de Mar

El 27 de gener comença una nova edició del cicle de conferències Retalls de Mar.El dijous 27 de gener, a les 19 hores, comença l’onzena edició del cicle de conferències Retalls de Mar que organitza l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona de l’Àrea de Medi Ambient i Mobibilitat de l’Ajuntament de Badalona, un espai on especialistes parlen de temes relacionats amb el mar. Un dels objectius principals de Retalls de Mar és apropar la comunitat científica als ciutadans i, per altra banda, donar a conèixer qualsevol aspecte relacionat amb el mar.

Amb el pas del temps, Retalls de Mar, s’ha consolidat com una activitat més de divulgació que l’Escola del Mar ofereix al públic i, també, ha esdevingut un repte i un estímul per, any rere any, oferir nous temes i nous conferenciants.

El cicle consta de cinc conferències de temàtica diversa, amb el mar com a principal protagonista, que es fan des del mes de gener fins al mes de maig, cada darrer dijous de mes, a les 19 hores, a la sala d’actes i exposicions de l'Escola del Mar (passeig de la Rambla, 37). Retalls de Mar compta amb la col·laboració del Cor de Marina i de la Confraria de Pescadors de Badalona, del Museu de la Pesca de Palamós i del restaurant el Suquet de l’Almirall de Barcelona.

 

PROGRAMA DE LES CONFERÈNCIES DEL CICLE 2011

Dijous 27 de gener de 2011

El cinema: una eina didàctica per al coneixement del mar i la pesca

A càrrec d’Eduard J. Chifré Petit, llicenciat en ciències biològiques i en història per la Universitat de Barcelona i especialista en les aplicacions i possibilitats didàctiques del cinema.

 

Dijous 24 de febrer de 2011

La bellesa dels cucs: els poliquets

Per Daniel Martín Sintes, doctor en ciències biològiques per la Universitat de Barcelona i investigador científic del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). Actualment és director del Centre d'Estudis Avançats de Blanes.

 

Dijous 31 de març de 2011

Coneixent els cavallets de mar: què en sabem?

Amb Sònia Valladares Lago, llicenciada en ciències biològiques per la Universitat de Barcelona i investigadora de l’IIM-CSIC de Vigo i membre de l’equip del Proyecto Hippocampus de l’Institut d’Investigacions Marines del CSIC de Vigo.

 

Dijous 28 d’abril de 2011

El vaixell “Ciutat de Badalona”: una eina per apropar el mar als badalonins

A càrrec de Marcel Mongay Boada, patró major de cabotatge de la Marina Mercant, capità de iot i professor de nàutica. Mongay també és membre del consell assessor de Marina Badalona.

 

Dijous 26 de maig de 2011

Converses de taverna: la cuina del mar

Al Cor de Marina. Una tertúlia amb pescadors i un cuiner, moderada i conduïda per Miquel Martí Llambrich, director del Museu de la Pesca de Palamós. Hi participaran també: Quim Marquès, cuiner i propietari del restaurant el Suquet de l’Almirall de la Barceloneta i autor de diversos llibres sobre la cuina del mar; Florian Pi, pescador de Begur i gran coneixedor de la cuina del mar, i amb la col·laboració d’un pescador badaloní.

Per a mes informació podeu adreçar-vos a l’Escola del Mar de Badalona - l’Àrea de Medi Ambient i Mobilitat, Rambla, 37. Telèfon 93 384 36 74, www.badalona.cat.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala