Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 11/1/2011

Albert Fibla, Lexu’s i Sanjosex al Musica’t Badalona 2011
- Del 14 al 22 de gener al Círcol Catòlic

Albert Fibla obrirà la nova edició del Musica't Badalona 2011.El Musica’t Badalona 2011, que se celebrarà del 14 al 22 de gener i hi participaran Albert Fibla, els Lexu’s i Sanjosex, ha estat presentat aquest matí al Círcol Catòlic, l’escenari on es faran els tres concerts. En el decurs de la roda de premsa també s’ha anunciat, que aquest any, per primer cop, hi haurà una activitat paral·lela: l’exposició “Música per Mirar” de la fotògrafa Marta Pich.

El cantautor badaloní Albert Fibla obrirà el Musica’t Badalona 2001 divendres 14 de gener. Hi presentarà el disc “Albert Fibla en directe al BarnaSantas” que va gravar el mes de març passat en el concert ofert al Teatre Zorrilla de Badalona en el marc d’aquell festival. Gairebé un any després, Albert Fibla tornarà a actuar a la seva ciutat, en aquest cas al Musica’t on oferirà un concert acústic només acompanyat d’un guitarra.

L’endemà del concert d’Albert Fibla, dissabte 15 de gener, el grup catalano-andorrà Lexu’s oferirà el que serà el seu primer concert a Badalona. Hi presentaran, amb la banda completa, el seu tercer disc, “La Vida Perfecta”. Serà un concert únic, perquè es podran escoltar els temes dels tres discos grup amb nous arranjaments. Serà un unplagged que reunirà bateria, guitarres acústiques, baix i també, per primer cop, un violí.

Sanjosex presentarà "Al marge d'un camí", premi Enderrock al millor disc de cançó d'autor 2010.El Musica’t acabarà dissabte 22 de gener amb el concert de Sanjosex. El cantautor de la Bisbal d’Empordà oferirà al Musica’t un concert en acústic per presentar el seu tercer disc, “Al Marge d’un Camí”. Segons s’ha fet públic la setmana passada, aquest treball ha estat distingit amb el premi Enderrock de la crítica al millor disc de cançó d’autor de l’any passat.

Els tres concerts començaran a dos quarts de deu de la nit i se celebraran al teatre del Círcol Catòlic, carrer de Sant Anastasi, 2, davant la plaça de la Vila.

Les entrades a la venda a Saltamartí i per internet. Les entrades valen 10 euros i es poden comprar a les taquilles del Círcol una hora abans de començar els concerts. També es poden comprar de forma anticipades, al preu de 8 euros, a Saltamartí Llibres (Carrer Canonge Baranera, 78) i al portal www.concerts.cat on també es pot consultar tota la informació del Musica’t Badalona 2011. També estan actives la pàgina al facebook i al twitter.

Una de les novetats d’aquest any és l’abonament. Amb aquesta modalitat s’ofereix una entrada per cadascun dels tres concerts per només 22 euros, fet que suposa un estalvi de més del 25%. Els abonaments es poden comprar a Saltamartí Llibres i el dia del primer concert a les taquilles del Círcol.

“Música per Mirar”

Aquest any, per primer cop, el Musica’t tindrà una activitat paral·lela. Es tracta de l’exposició “Música per mirar”, de la fotògrafa Marta Pich. És una mostra on es recullen instantànies de diversos concerts celebrats entre 2003 i 2010 recopilades per Pich.

L’exposició es podrà veure des del 18 de gener al 27 a La Sargantana, carrer de Sant Sebastià, 2.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala