Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 05 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 17/7/2020

La Taula de recuperació aprova dues mesures noves per reactivar el teixit empresarial del municipi
- Una línia d'ajuts als autònoms i petites empreses i la reducció d'un 25% de la taxa de reocllida d'emcombraries de les activitats industrials que es van paralitzar durant l'estat d'alarma.

Foto: Comunicació SAB

La Taula de recuperació de l’Ajuntament de Sant Adrià ha aprovat dues mesures noves que tenen com objectiu la reactivació econòmica de la ciutat.

En primer lloc, una línia d’ajuts per compensar les pèrdues econòmiques de persones treballadores autònomes i de micro i petites empreses. Les subvencions seran com a màxim de 4.000 € per beneficiari i empresa i aniran destinades a donar suport en les despeses següents: les salarials i de seguretat social de l’empresa;  les derivades de la cura de les persones dependents a càrrec de l’autònom fetes a partir de la declaració de l’estat d’alarma; les generades per la implantació de mesures de seguretat i protecció de la salut en l’àmbit laboral, relacionades amb la COVID-19; les dels subministraments de serveis bàsics, comunicacions i assegurances; les inversions en teletreball i la formació professionalitzadora externa realitzada entre el 14 de març i el 31 de desembre (sempre que no s’hagi bonificat per altres vies). Les bases, amb els requisits i detalls de la convocatòria, es podran consultar properament al web municipal (www.sant-adria.net).

La segona mesura fa referència a la reducció d’un 25 % de la taxa de recollida d’escombraries comercials i industrials a totes aquelles activitats que es van paralitzar durant l’estat d’alarma i que per tant no van gaudir d’aquest servei durant aproximadament un trimestre. El període voluntari de pagament començarà el 31 d’agost fins al 30 d’octubre.

No s’aplicarà aquesta reducció als negocis que van continuar amb l’activitat durant l’estat d’alarma com ara farmàcies, estancs, bancs i entitats financeres, indústries i comerços d’alimentació (excepte els establiments d’alimentació de menys de 100 m2, com els forns amb degustació, que només van poder funcionar parcialment durant l’estat d’alarma).

La Taula de recuperació, òrgan de consens integrat per les i els portaveus de tots el grups municipals, l’alcalde , Joan Callau, i el regidor d’Hisenda , Pedro Rivero, es va crear el passat mes de juny arran de la crisi econòmica i social derivada de la COVID-19. L’objectiu és sumar esforços per a la protecció de les persones més desfavorides, el manteniment i foment de

l’ocupació i del teixit econòmic.

Més informació:

  • Sobre la línia d’ajuts econòmics per a persones treballadores autònomes i de micro i petites empreses

Promoció Econòmica. Secció de suport empresarial 

          Tel. 93 4622874

  •  Sobre la reducció de la taxa de recollida d’escombraries comercials i industrials

Servei de Gestió Tributaria

          Tel. 93 3812004 ext. 4321/4322

          rentas@sant-adria.netNotícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala