Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 28 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - - 21/3/2020

Es comencen a distribuir a Badalona les targetes moneder per a les beques menjador de la Generalitat
- Les famílies són citades individualment en una oficina municipal pròxima per recollir la targeta moneder.

Foto: Pixabay

L’Ajuntament de Badalona ha començat a distribuir aquest divendres les targetes moneder per a les beques menjador de la Generalitat de Catalunya. En aquestes targetes, la Generalitat de Catalunya carrega a cada família l’import de la prestació diària de les beques pel total de dies que duri el confinament. Aquesta mesura serà vigent fins que la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries decretades per contenir l’epidèmia del coronavirus.

Avui divendres els Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona han començat a posar-se en contacte amb les famílies beneficiàries de les beques menjador a la ciutat per citar-les de forma individual a partir d’aquesta mateixa tarda. A cada família se l’informa telefònicament de l’horari assignat i de l’oficina municipal on hauran de passar a recollir la targeta. A Badalona hi ha 5.311 menors beneficiaris de les beques menjador.

En el cas dels ajuts individuals concedits per l’Ajuntament de Badalona, més de 200, s’està treballant perquè el bescanvi es pugui fer en els Mercats municipals de la ciutat.

Des de l’Ajuntament de Badalona es prega a les famílies que respectin l’horari de recollida assignat per tal que l’operatiu funcioni de forma eficaç i alhora es segueixin les precaucions en la protecció de la salut i la seguretat de les persones i evitar la transmissió i el contagi del coronavirus. Cal recordar la necessitat de mantenir la distància de seguretat i evitar qualsevol mena d’interacció física.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha posat de relleu el seu desacord amb “la forma amb la qual el Departament d’Educació de la Generalitat ha gestionat el repartiment de les targetes”. “Els ajuntaments ens trobem que hem de fer front a una situació de la qual no en tenim competències i ho fem sense cap mena de suport per part de la Generalitat ni dels centres educatius. Molts alcaldes hem reclamat al Departament que aquesta tasca s’havia de fer des del seu departament, però no ens ha volgut escoltar. Vull reiterar la disponibilitat del món local per articular totes les mesures que tinguem al nostre abast per garantir que els ajuts arribin a les famílies, però alhora reclamem que cal fer-ho de manera dialogada, acordada i coordinada”, ha afegit.

Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala