Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 13 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallars - Sant Adri de Bess - 21/12/2010

Empenta nadalenca als comeros de Sant Adri
- Amb activitats organitzades per Promoci Econmica i les associacions de comerciants

Taller de maquillatge infantil, a càrrec del departament de Promoció Econòmica. - Foto: Montse PallarèsLes dates nadalenques omplen els carrers de gent que surt d’un comerç i entra en un altre. Preparatius, menjar, begudes, roba nova, sabates, regals... grans i petits es preparen per uns dies de dinars i sopars amb la família i els amics. Des del departament de Promoció Econòmica, i treballant mà a mà amb les associacions de comerciants del Centre i Casc Antic i del barri del Besòs, s’han organitzat aquest darrer cap de setmana diverses activitats destinades a promoure el comerç local.

El dissabte a la tarda, a l’Avinguda Catalunya es van muntar uns El grup d'animació infantil Sona que Trona va amenitzar les jornades. A la fotografia, amb el president de l'associació de comerciants del Centre i Casc Antic, desprès del sorteig de xecs regal. - Foto: Montse Pallarèsinflables per als més petits, així com una xocolatada per a tots els assistents. De 17 a 21 hores es va poder gaudir de l’espectacle d’animació infantil a càrrec del grup Sona que Trona!, i tots els nens i nenes van rebre els seus regals amb el Caga Tió. Al taller de maquillatge es van pintar les cares amb els animals i motius fantàstics que més els hi agradaven. El plat fort va arribar amb el sorteig de xecs regal, en el que hi participaven tots aquells que hi van dipositar la butlleta corresponent als comerços associats durant els dies previs. Els xecs van ser un valorat en 100€, cinc de 50€ i la resta de 30€.

Nens i nenes d'ambdues lleres del riu van poder cagar el Tió. - Foto: Montse PallarèsDiumenge al matí, a la plaça 25 d’Octubre del barri del Besòs, es va organitzar una Festa de Nadal similar, conjuntament amb l’Agrupació de Comerciants i Industrials del Besòs. Inflables, el grup d’animació infantil Sona que Trona!, el Caga Tió, el taller de maquillatge i una xocolatada per a tothom. En aquest cas, tres associacions del barri van participar de forma directa a la festa, amb diversos tallers de manualitats: l’Ateneu Amistat Besòs, l’Associació Amics del Besòs i l’Associació de Mujeres Bienvenidas. També es va fer el corresponent sorteig de xecs regal, en aquest cas un de 100 €, un de 50€, un de 30€ i sis de 20€.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala