Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Gala Marcús Molina - Sant Adrià de Besòs - 13/2/2020

Exposició fotogràfica col•lectiva a càrrec del grup Fotofinde de Menorca
- A partir d’avui, dijous 13, l’Agrupació Fotogràfica Sant Adrià de Besòs exposarà un segit de fotografies realitzades per diferents autors.

Foto: FotoFinde

L’Exposició fotogràfica “III Exposició Fotofinde”, del Grup Fotofinde de Menorca s’inaugura aquest dijous 13 de febrer a la sala d’exposicions “Joan Vila i Plana” de l’Agrupació Fotogràfica Sant Adrià de Besòs (C/ Doctor Barraquer, n°6, baixos). A partir de les 20 hores es pot visitar la mostra, que serà gratuïta i estarà oberta al públic de dilluns a dijous (de 19 a 21 hores).

El grup defineix així el recull de fotografies:

"La història del Grup Fotogràfic FOTOFINDE comença el mes de Juliol de 2004, quan un parell d'amics decideixen intercanviar-se fotografies en format digital, fetes el cap de setmana, mitjançant una presentació Power Point i enviada per correu electrònic.
Prest s'hi va afegir altres persones que compartien la mateixa afició, de Menorca, Mallorca, Barcelona i Madrid, ampliant-se el grup progressivament. Cada setmana s'editava i enviava una edició amb les fotografies fetes.
La necessitat d'aprendre, intercanviar opinions i tècniques de processament de les fotografies va determinar que, uns anys després del seu inici, es creés un Forum de fotografia a Internet: www.fotofinde.com. Si hi entreu entendreu millor el seu funcionament i tarannà. Des de la seva creació l'any 2009, aquesta plataforma ens ha permès evolucionar molt en l'aprenentatge fotogràfic digital, a més d'organitzar sortides fotogràfiques i fer dues exposicions col·lectives, a vàries sales de Menorca i tres sales a Barcelona i província.
Durant aquests anys hem publicat més de 240 Edicions, amb seleccions de les fotografies pujades al fòrum, el que vol dir un contingut de més de 4800 fotografies.
Aquestes presentacions en Power Point s'envien als usuaris de FotoFinde i a una àmplia llista de seguidors.
En el Fòrum FF, hi ha una filosofia que defineix el grup i que tots els components del grup accepten: una anàlisi i crítica dels treballs presentats, amb l'única finalitat d'ajudar l'autor a millorar en el seu creixent aprenentatge.
Contràriament al que es podria pensar, aquesta actitud crítica ens ha proporcionat un valor afegit a l'estrictament fotogràfic: sense pretendre-ho, la relació entre els components d'aquest fòrum fotogràfic del Grup FotoFinde és tan cordial, que ha establert grans llaços d'amistat, dels que ens sentim particularment orgullosos. A part de la fotografia, no menys important, hem après també a encaixar les crítiques i opinar respectuosament sobre la feina dels altres.
Des de la darrera II Exposició (2016-2018) s'han creat nous treballs fotogràfics i s'han incorporat nous companys, dels que ens fa participar il·lusió que participin d'aquesta III Exposició que presentem, priginalment amb 34 particpants i 62 obres".

Foto: FotoFinde Foto: FotoFinde Foto: FotoFinde

| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala