Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 08 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacci - Sant Adri de Bess - 27/1/2020

ERC Sant Adri demana utilitzar el supervait pressupostari per reparar el sostre afectat del Marina-Bess i garantir la mnima afectaci a les entitats
- El passat 20 de gener el temporal Glria va causar greus desperfectes al sostre de l'equipament.

Foto: Comunicaci SAB
El passat 20 de gener el temporal Glòria va causar greus desperfectes al sostre del Marina - Besòs. ERC demana a l’equip de govern que opti, via urgència, per l'adequació de l’equipament i que es realitzi, d’una vegada per totes, les inversions que de fa anys necessita per garantir el seu futur.
ERC Sant Adrià reclama que donat que el sostre s’ha de renovar totalment i que per tant, serà una inversió ineludible, serveixi com a punt de partida per realitzar totes les inversions pendents en aquest equipament per tal de garantir la seva viabilitat i futur.
De la mateixa forma, lamenten profundament que l’equip de govern no hagi estat prou resolutiu per evitar arribar a aquesta situació, tant pel que fa al mínims de manteniment de l’infraestructura com en la voluntat en trobar una solució viable, ràpida i beneficiosa pel Marina - Besòs a llarg termini.
 
Una oportunitat per aprofitar el gran superàvit que la ciutat té actualment bloquejat
Els republicans pensen que la realització de les diferents obres per via d’urgència pot ser una oportunitat per utilitzar el superàvit municipal que ja és de prop de 17 milions (Sant Adrià té un pressupost d’uns 30 milions d’euros l’any).
Les reformes i inversions també serviran per garantir a les entitats que utilitzen el poliesportiu que la seva activitat no es veurà afectada de forma continuada amb tancaments i obertures de les instal·lacions com ha anat succeïnt en els darrers anys.
D’aquesta manera es podria garantir el futur de la instal·lació, donar compliment als acords del Pla Director d’Esports de l’any 2017, ja que en aquests 3 anys no s’ha dut a terme cap de les eventuals recomanacions del Pla Director, ni s’ha consensuat cap inversió en aquest sentit.
A dia d'avui, després de 3 anys del pla director, encara les intencions de l'equip de govern no són clares més enllà de voler externalitzar la gestió de l’equipament i passar-la a mans privades.
 
Una inversió inicial pública
La inversió inicial que caldria realitzar però, aniria a càrrec de l’Ajuntament i per tant es destinarien recursos públics per a la posada a punt abans de treure a concurs a empreses privades. 
El posicionament d’ERC és que si l’Ajuntament ja està disposat a pagar tot el necessari, el coherent seria escollir la gestió pública, no que les inversions es facin des de l’àmbit públic i que una empresa s’emporti els beneficis.
ERC Sant Adrià ha proposat la gestió directa i pública com solució als problemes del Marina-Besòs de forma reiterada durant l’anterior legislatura, i aquesta opció amb el pas del temps es torna encara més necessària.
L’esport és un dels espais on l’imatge de Sant Adrià es veu més reforçada i que els equipaments fossin gestionats de forma municipalitzada generaria un gran pol atractiu cap a la nostra ciutat.


Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala