Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 18/12/2019

Tot Art recapta més de 3.650 euros per la Marató de TV3 i anuncia que serà la darrera vegada
- Després de 10 anys, han arribat al final del camí en la seva feina solidària.

Foto: Tot Art
El passat 17 de novembre, la botiga i escola de belles arts adrianenca Tot Art, en col·laboració amb la Colla Castellera de Sant Adrià, van organitzar un matí solidari en benefici a la Marató de TV3 amb exhibicions, tallers, i la seva tradicional subhasta de quadres i productes fets a mà. En total van recaptar 2.075,82 euros. Però encara tenien un as més a la màniga.
El mateix dia de la Marató, aquest passat 15 de desembre, van dur a terme el sorteig de tres paneres amb productes de proximitat i serveis i experiències que van aportar una trentena de comerços de la ciutat. Amb la venta de paperetes, van arribar als 3655,82 euros, un èxit més d’una iniciativa que va començar fa una dècada i que enguany ha arribat a la fi del camí.
Així ho ha anunciat la Montse Roqueta. Ella, la seva germana i la seva mare, van impulsar les subhastes solidàries en benefici de la Marató fa una dècada. “Les tres ho hem fet el millor que hem sabut. Amb encerts i/o errades, però sempre amb la voluntat de recaptar diners per la causa, barrejant l’amor a l’art i la participació veïnal. Podem presumir de sentir-nos molt recolzades, però la feina la fem soles i sovint és feixuga i poc valorada. Disculpeu si em tiro floretes però la nostra activitat també ha engrescat a més adrianencs a organitzar actes per recaptar diners, i això és molt positiu. Sempre dic que La Marató treu el millor i el pitjor de cadascú i cada edició n’hem vist de tots colors. Però la vida és curta, molt curta, i hem escollit quedar-nos només amb les coses boniques. I també em sento orgullosa de que no tenint cap associació de comerciants a sant Adrià centre/nord (o digue-li com vulguis) hi hagi companys comerciants que ens unim amb aquesta excusa i col.laborem per fer un món una miqueta millor”.
La Montse reconeix que la trucada que va rebre de la cap d’activitats de la Marató per felicitar-les per tots aquests anys de col·laboració els va arribar al cor, però necessitaven parar. “Ja fa un parell d’anys que volia parar però crec que, arribats en aquest punt, puc estar molt orgullosa de fins on hem arribat. Ens hem deixat la pell i ara toca parar”.

 Foto: Tot Art


Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala