Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 07 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 27/11/2019

Tot Art es torna a implicar amb la Marató de TV3
- Amb un matí solidari i el sorteig de paneres de productes i serveis del comerç adrianenc.

La botiga i escola de belles arts adrianencs Tot Art porta 10 anys col·laborant amb la Marató de TV3 però enguany ha canviat el format per arribar encara a més públic i aconseguir així més recaptació. Des de feia uns anys organitzava una subhasta solidària de quadres i productes fets a mà. L’any passat va aconseguir la implicació del teixit comercial de Sant Adrià amb el sorteig de dues paneres amb productes de proximitat i serveis de les botigues que van voler participar. Aquest 2019 ha fet un pas més en la seva labor solidària.

Aprofitant que encara tenim bon temps, han avançat un mes el seu acte solidari, i el van organitzar, conjuntament amb la Colla Castellera de Sant Adrià, el passat 17 de novembre a la plaça de la Vila. Hi va haver actuacions de salsa, zumba, hip, hop (gràcies a Musique Dansa, Aerodance, Dance Lab School, Samba So), màgia amb el Mag Sarrablo, contacontes amb les Gates Gatunes, percussió, desfilada de models i una exhibició del grup d’arts marcials hindú Ek Roop Gatka Group. A més, es van instal·lar una sèrie de carpes on es van dur a terme tallers de hennes, de trenes, escacs, pintacares, atrapa somnis, etc.

La Biblioteca Sant Adrià també va participar amb la venda de llibres a 1 euro, i Tot Art va tornar a vendre quadres i productes fets a mà, com en anteriors edicions. Per acabar la festa tots els presents van poder gaudir d’una botifarrada popular.

La recaptació del matí solidari en favor de la Marató de TV3 va ser de 2.075,82 euros. Però això no acaba aquí. Tot Art ha tornat a comptar amb la col·laboració dels comerciants de la ciutat que per segon any consecutiu han donat productes de proximitat i serveis i experiències que formaran part de tres paneres que se sortejaran el proper 15 de desembre, el mateix dia de la Marató, a partir de les 12 hores a la plaça de la Vila. Les paperetes del sorteig, que tenen un cost de 2 euros, es poden adquirir en aquestes botigues: Formatgeria d’origen, Ylang-Ylang, Xarcuteria Garciz, Desmarkat, Offishop Canigó, Spectacle, Eventos Karol, Anroled, El Celler, Puntadas, Peluquería Launay, Estética Tere Olivera, Restaurant La Font, Dolç Animat, Acadèmia d’Estudis L’Espiral, Rossthetic, Miss Alemán, Els Tresors de Mafalda, Ferreteria Imán, Les 3 Espigues, Centro Quiropráctico Bienestar, Perruqueria Xampú, La Balear, Vidrios El Besòs, Clínica Podológica Sant Adrià, Som-hi Granja Gelateria, Shinboku Dojo, El Rusc que diu Sí, i Tot Art.    
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala