Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 14 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - Sant Adri de Bess - 16/12/2010

Un cap de setmana molt esportiu
- Amb campionats de lluita, billar, korfball i un clnic de bsquet

La UKSA viurà una jornada històrica amb les finals a Sant Adrià de la lliga infantil i cadet. Foto: UKSALa ciutat viurà un cap de semana d’allò més esportiu, amb modalitats de tot tipus. Una d’elles és un esport amb molta afició a Sant Adrià. La Federació Catalana de Lluita organitza el Campionat de Catalunya Escolar III Torneig de lluita Joves Valors. Serà el dissabte 18 de desembre, de 17 a 21 hores a la Zona Esportiva La Mina (c.d’Aristides Maillol). Al mateix complex esportiu, però de 9 a 14 hores, es portarà a terme una jornada solidària amb un partit de futbol 7 benèfic a favor del Casal Infantil de la Mina organitzada per la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC).

Per la seva banda, el Club Billar Sant Adrià organitza la final del Campionat de Catalunya de billar a tres bandes. La competició, que es durà a terme a la seu del club adrianenc (c. Doctor Barraquer, s/n) es durà a terme el dissabte 18 de desembre, de 9 a 11.30 h. i de 16 a 18.30 h., i el diumenge 19 de 10 a 12 hores.

La Unió Korfbalera Sant Adrià (UKSA) també tindrà un paper destacat aquest cap de setmana. El dissabte 18 es viurà una jornada histórica per aquest esport ja que es disputaran a partir de les 14 hores al Marina Besòs les finals de la lliga infantil i cadet. En ambdues finals serán presents equips de la UKSA. A les 14:15 es disputaran les semifinals de la lliga infantil, on la UKSA Infantil s’enfrontarà davant del Ridaura, del Baix Empordà. A les 14:45 serà torn dels cadets, que s’enfrontaran al Montserrat Miró, de Montcada i Reixach, també en semifinals. En cas que algun dels dos aconseguís el pase a la final, es jugaria a les 16:15. L’entrega de premis es farà immediatament després d’acabar, amb la presència confirmada del regidor d’Esports de Sant Adrià, Juan Carlos Ramos. Es la primera vegada, que un equip de Sant Adrià aconsegueix estar entre els 4 primers equips. La temporada passada, l’equip Infantil va aconseguir una meritòria cinquena plaça final a la lliga. Però el korfbal no acabarà aquí, ja que tot just acabar les finals, serà el torn de l’equip sénior de la UKSA, que jugarà un partit oficial de lliga contra el CK Castellbisbal, i buscarà aconseguir la seva primera victòria de la temporada a casa.

A més, l’Associació Catalana d’entrenadors de Bàsquet organita el V Clínic de Bàsquet, amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Els entrenadors i entrenadores inscrits podran incrementar la seva formació gràcies a les sessions teòriques i pràctiques d'experts en aquest esport com ara els antics jugadors, entrenadors i preparadors físics d'alt nivell. L’horari és el dilluns 20 de desembre, de 17.15 a 20 h. I el dimarts 21 de 18.30 a 21.20 h. Les persones interessades poden contactar amb l’Associació Catalana d’Entrenadors de Bàsquetbol (ACEB), tel. 93 451 08 61, c/e:aceb@aceb.es.

 

Notcies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala