Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 15 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - - 20/11/2019

Badalona inicia aquest divendres els actes amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones
- Els actes han estat programats per la regidoria de Feminismes de l’Ajuntament de Badalona, la Federació de Dones i el Consorci Badalona Sud entre altres entitats.

La regidoria de Feminismes de l’Ajuntament de Badalona ha programat per aquesta setmana diversos actes per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Durant tota la setmana hi haurà diversos actes a la ciutat per sensibilitzar contra la violència masclista

Divendres 22 de novembre

Cinefòrum. A les 11 hores, carrer de Font i Escolà, 6. Cinefòrum de la pel·lícula Volar. Organitzat pel sindicat Comissions Obreres.

Conferència. A les 18 hores, al Museu de Badalona. Conferència “Les violències sexuals a contrallum”, a càrrec de Natalia Fernández, autora del llibre Perséfone encuentra a la Manada (el trasluz de la violación).

Dissabte 23            

Espectacle multidisciplinari. A les 11.30 hores, a l’avinguda Salvador Espriu, i a les 17 hores, a la plaça Roja.

Espectacle Donar veu... I fer un pas de la companyia Les Mireies, amb una acció participativa d’unes dues hores de durada que posa en evidència com emergeixen els estereotips i amb quina varietat de punts de vista s'expressen les diverses formes de viure la violència i les relacions.

Espectacle familiar. A les 12 hores, a la plaça de la Dona i a les 12 i a les 17 hores a la plaça de Lloreda. Espectacle de titelles Tomàquets que s’estomaquen, a càrrec de la companyia Patawa, on s’explica la importància d’estimar-se a si mateix i de fer-se respectar.

Diumenge 24

Espectacle multidisciplinari. A les 11.30 hores, a l’Escola del Mar, i a les 17 hores, a la plaça d’Antònia Boada i Ros. Espectacle Donar veu... I fer un pas de la companyia Les Mireies.

Espectacle familiar. A les 12 hores, a la plaça de Pompeu Fabra. Espectacle de titelles Tomàquets que s’estomaquen, a càrrec de la companyia Patawa.

Dilluns 25

Activitats i tallers. Durant tot el matí, a la plaça Roja. Activitats i tallers sota el lema “A Badalona Sud diem No a la violència vers les dones”.

Lectura del Manifest

A la tarda, a la plaça de la Vila, a partir de les 17.30 hores, i organitzat per la Federació de Dones de Badalona, es representarà la perfomance “Que nadie te corte las alas”; tindrà lloc la lectura del el Manifest commemoratiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones i, per finalitzar, hi haurà un Recital poètic a càrrec de la poetessa Mireia Calafell i de la viol·lencelista Björt Runnars..

Recordem que aquest 2019 han estat assassinades per les seves parelles o exparelles, 90 dones en tot l’Estat espanyol,10 de les quals a Catalunya. També es comptabilitza, a través de casos apareguts a la premsa, 63 agressions sexuals múltiples des de principi d’any, 28 de les quals a Catalunya. Aquestes dades suposen un increment del 250% respecte de les 18 agressions sexuals múltiples que hi va haver l’any 2016.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala