Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 14 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 20/11/2019

Les arts escèniques com a eines divulgadores de la ciència a la propera tertúlia del Club dels llunàtics i llunàtiques
- Demà dijous, 21 de novembre, a partir de les 19 hores al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, al Parc del Fòrum.

Orígens, evolució i natura a l’escenari és el tema de la propera sessió de la tertúlia del Club dels llunàtics i llunàtiques que tindrà lloc el proper dijous 21 de novembre a les 19h al Museu de Ciències Naturals de Barcelona al Parc del Fòrum. Esther Westermeyer, docent, músic, actriu i fundadora de la companyia  Inspira Teatre és la ponent convidada d’aquesta sessió que modera Jordi Serrallonga.

Les sessions del Club s’inspiren en la Societat Lunar de Birmingham (s. XVIII) a la qual pertanyia l’avi de Darwin i que es reunia en nits de lluna plena per parlar de temes capdavanters de la ciència i la tecnologia.

El cicle del Club dels llunàtics i llunàtiques es realitza un dijous de cada mes. Aquesta activitat ha estat programada per Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista, explorador, escriptor i col·laborador del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Esther Westermeyer porta tota una vida trepitjant l’escenari, d’una manera o una altra, a través de la música, la dansa o la interpretació. Va fundar la companyia Inspira Teatre al 2011, un teatre familiar que té com a base connectar i commoure mitjançant les arts del ritme. Actualment,  també forma part del grup vocal femení  Delikatessen.
Com a docent, imparteix classes de Música i Moviment en Família als Lluïsos de Gràcia i dirigeix diferents grups corals de la ciutat (L’Aliança del Poblenou, el Cor de l’Arpa, treball de veu i cançó a La Casa Elizalde…).
Destaquem també la seva tasca com a docent per al departament d’Ensenyament, a diferents escoles de música, i també com a creadora de projectes com l’Espai de Música de Tortellà al 2008 o com el d’Arts Escèniques de l’Escola Trémolo al 2017.
La seva formació passa per la llicenciatura en Ciències Ambientals per la UAB, títol de professora de piano al CSMMB, diplomatura en Pedagogia Willems, estudis interpretatius de tècnica Meisner, diplomada en diafreoteràpia, potgrau en psicodrama i psicoteràpia de grups per la Universitat de Barcelona i l’Institut del Teatre i una llarga llista de cursos d’interpretació, dansa, dramatúrgia per a infants i joves, pedagogies musicals i direcció coral.

L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia online: https://entrades.eicub.net:8443/muslinkIII/venda/index.jsp?lang=1&nom_cache=ZOO&property=ZOO&codiActiv=767  Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala