Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 15/12/2010

Avui dimecres s’ha reobert al trànsit el carrer d’Anselm Clavé
- El carrer de la Creu ha recuperat també el seu sentit de circulació original, direcció Mataró

Avui dimecres al matí s’ha reobert al trànsit el carrer d’Anselm Clavé després d’uns mesos tancat a causa de les obres d’urbanització d’aquesta part de la plaça de Pompeu Fabra. D’aquesta manera, avui s’ha restituït a Anselm Clavé el sentit de circulació original, direcció Barcelona. El tall de trànsit realitzat amb motiu de les obres per urbanitzar aquest tram d’Anselm Clavé, entre Martí Pujol i Coll i Pujol, va començar a principis del mes de setembre d’enguany.Avui s'ha reobert al trànsit el carrer d'Anselm Clavé. Foto: Ajuntament Badalona

La reobertura d’Anselm Clavé també ha supost que el carrer de la Creu hagi tornat a recuperar el seu sentit de circulació original, en direcció a Mataró. Això significa que a partir de demà dijous 16 de desembre, les línies d’autobús que originalment passaven pel carrer de la Creu en direcció a Mataró també recuperaran els seus itineraris habituals i abandonaran el recorregut alternatiu pel carrer de Saragossa.

Demà dijous, a l’inici del torn del matí, les línees B17, B25, B26, B27, B29, B30, B31, BD3, BD4, BD6, BD7, N9 i N11 tornaran a circular pel seu itinerari original, pel carrer de Francesc Macià i seguiran pel carrer de la Creu.

D’altra banda, totes les línees que anaven direcció Barcelona i que circulaven pel carrer de la Creu, ho fan ja des d’aquest matí pel carrer d’Anselm Clavé una vegada ha quedat obert el trànsit d’aquest carrer.

Continuen tancats de manera provisional els accessos al carrer d’Anselm Clavé des dels carrers de Coll i Pujol, Mistral i Jaume Solà.

Les obres realitzades al carrer d’Anselm Clavé han servit per renovar la il·luminació, la pavimentació i l’arbrat. S’han fet voreres més amples que estan al mateix nivell de la calçada amb l’objectiu de pacificar el trànsit en aquesta zona de la ciutat.

L’alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha afirmat que la posada en servei d’Anselm Clavé representa una millora molt important per a la mobilitat del centre de la ciutat i dóna pas a la fase final d’urbanització de la plaça de Pompeu Fabra. Jordi Serra ha dit que la nova plaça començarà a prendre forma la propera primavera. Malgrat que llavors no estarà acabada del tot, l’alcalde considera que la plaça començarà ja a convertir-se en un espai estratègic, útil i verd al servei dels ciutadans.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala