Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 14 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 31/10/2019

Jornada de treball dels Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord i les policies locals del Maresme i el Barcelonès Nord a Teià
- La trobada va servir per unificar criteris i recursos en la lluita contra els principals delictes de la demarcació, especialment els robatoris de domicilis.

Foto: RPMN

Ahir dimecres va tenir lloc a Teià (Maresme) una jornada de treball que va reunir a tots els caps de les policies locals del Maresme i del Barcelonès Nord amb els comandaments de Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord. La finalitat de la reunió va ser consolidar les bases de cooperació entre els cossos de seguretat per tal de millorar l'eficiència en la lluita contra la delinqüència. Un dels delictes que més preocupen en aquesta demarcació, i de fet a tota Catalunya, són els robatoris de domicilis i ha estat aquesta modalitat delictiva de la que més èmfasi s'ha fet a la jornada.

La trobada es va iniciar amb unes paraules de l'Il·lustríssim Alcalde de Teià, el Sr. Andreu Bosch. A continuació va intervenir el Comissari Cap de la RPMN, el Sr. Sergi Pla, que va aprofitar la jornada per presentar-se, ja que fa pocs mesos que s'ha incorporat al càrrec. El Comissari Pla va expressar la seva intenció de treballar colze a colze amb les policies locals per tal de reduir al màxim els delictes. En aquest sentit el comissari va transmetre la idea que la fluïdesa de la informació entre els cossos policials és molt important per tal de millorar l'eficiència.

A continuació, va intervenir la Comissària Sotscap de la RPMN, la Sra. Alícia Moriana que, a raó de la seva recent incorporació, també va aprofitar per presentar-se. La Comissària va remarcar que el principal problema de la regió són els robatoris a domicilis i per aquest motiu s'estan abocant molts recursos (USC, Trànsit, Unitats d'Investigació...) i la col·laboració de les policies locals és cabdal en la lluita contra aquesta tipologia delictiva.

La jornada va continuar amb la intervenció del nou Cap de l'Àrea d'Investigació Criminal de la RPMN, l'Inspector Josep Antoni López Garzón. L'inspector va fer balanç de les dades dels robatoris del 2019 i va presentar les tècniques que actualment fan servir els lladres en la seva activitat per tal de fer-los front.

La reunió va finalitzar amb la intervenció del Cap de la Unitat Regional de Proximitat i Atenció al Ciutadà, el sotsinspector Jordi Santacatalina, i el Cap de la Unitat de Policia Administrativa, el sotsinspector Francesc Marsol, que van donar diversos consells sobre les seves respectives àrees i es van establir ponts per futures col·laboracions.

Està previst que aquestes jornades es facin a la resta de municipis de la RPMN.

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala