Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 08 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 7/10/2019

Funció solidària del Circ Smile en benefici de la infància atesa per Creu Roja a Sant Adrià
- El 10 d'octubre, el Circ Smile oferirà una funció solidària en benefici de la campanya de joguines que Creu Roja desenvolupa al municipi cada any.

El Circ Smile arriba a Sant Adrià de Besòs amb el nou espectacle History, portagonitzat per artistes internacionals, amb l’objectiu d’emocionar a petits i grans amb números acrobàtics i amb les intervencions del còmic Michael Cadima, premiat al VIII Festival de Màgia i Circ de Catalunya.

A més de les seves funcions habituals, el dijous 10 d’octubre oferirà una funció solidària, on el preu de l’entrada es destinarà a la campanya de recollida de Joguines “Els seus Drets en Joc”, que organitza Creu Roja a Sant Adrià de Besòs durant els mesos previs al Nadal.

Amb l’objectiu que cap infant es quedi sense joguines en una dates tan assenyalades com el Nadal, Creu Roja organitza la recollida de donatius i de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes per a les famílies derivades des dels Serveis Socials del municipi. En total al 2018 es van repartir 570 joguines a 163 infants (un total de 89 famílies ateses).

L’espectacle es podrà veure a la carpa del Circ Smile instal·lada al costat del camp de futbol Jose Luis Ruiz Casado (Av. d’Eduard Maristany) al Parc del Litoral de Sant Adrià de Besòs, dijous 10, a partir de les 18:15 hores. Per consultar més informació sobre l’espectacle: www.circosmile.com.

“Els seus drets en joc”

A la Creu Roja creiem en el joc com una de les vies més útils per a la difusió? de qualsevol proposta educativa i pedagògica, per això invertim tots els nostres esforços per tal que cap infant es quedi sense joguines en aquestes dates tan significatives, ni durant tot l'any. D’acord amb aquest objectiu, portem a terme la campanya #ElSeusDretsEnJoc durant els mesos previs al Nadal, per fomentar la recollida de donatius i de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes per als infants de Sant Adrià de Besòs, derivats pels serveis socials del municipi.

Sobre el Circ Smile

Està regentat per Alessandro Zavatta i Patrizia Bogino, tots dos, provinents de dues sagues artístiques de renom. Els orígens de la família Zavatta es remunten al 1815 i la família Bogino data del 1900. Fa 20 anys que el Circ Smile gira per l’Estat i els darrers 10 ha centrat la seva ruta només a Catalunya visitant els mateixos municipis gairebé anualment. Fruit d’aquesta ruta estable, el Circ Smile  s’ha volgut implicar amb la societat del territori que visita i per això realitza accions solidàries com funcions a benefici d’alguna entitat que desenvolupi projectes socials com és Creu Roja Barcelonès Nord.Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala