Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 5/7/2019

Nou cartipàs municipal

En la sessió de Ple celebrada el passat 3 de juliol es van presentar les delegacions del nou cartipàs municipal  per a la legislatura 2019-2023. La distribució de les àrees municipals serà la següent:

Joan Callau estarà al capdavant de l’Alcaldia. A banda d’exercir la representació de la ciutat assumirà les delegacions de Protocol, Comunicació i Educació.

Filo Cañete Carrillo (primera tinenta d’alcalde) presidirà l’Àrea de Protecció i Promoció Social ( inclou, entre altres, promoció econòmica, atenció bàsica de serveis socials, discapacitats, drogodependències, immigració i noves ciutadanies ...). A més a més, tindrà la delegació de Recursos Humans i Prevenció i Salut Laboral i serà la portaveu del grup municipal socialista

Juan Carlos Ramos Sánchez (segon tinent d’alcalde) es farà càrrec de la presidència de l’Àrea de Ciutadania i Serveis a la Persona  (esports, festes,  memòria històrica, mediació i convivència, cultura, etc..).

José Luis Martínez Cardoso (tercer tinent d’alcalde) exercirà de regidor delegat d’Espai Públic (gestió de la recollida de residus i neteja viària,  serveis de sanejament,  enllumenat públic,  parcs infantils i mobiliari urbà, terraplenament i platges, brigada municipal i mobilitat...). També tindrà la delegació de la Infraestructura informàtica municipal.

Ruth Soto García (quarta tinent d’alcalde) exercirà com a presidenta de l’Àrea de Territori Sostenible (urbanisme, habitatge,  llicències d’activitat,  medi ambient....). A més a més serà la regidora delegada de Promoció de la ciutat.

Rosa Villalonga Robles (cinquena tinent d’alcalde) serà la regidora delegada  d’Igualtat, Participació Ciutadana, Oficina d’Atenció al Ciutadà, Solidaritat  i Dinamització de gent gran.

Pedro Rivero Hidalgo (sisè tinent d’alcalde) continuarà amb la presidència de l’Àrea d’Hisenda i Recursos Generals (intervenció, gestió tributària, tresoreria, cadastre estadística i serveis generals...) i tindrà les delegacions de Seguretat, Ordre públic i Protecció civil.

Finalment,  Anabel Jurado Pèrez (setena tinent d’alcalde) assumirà les delegacions  d’Infància, Joventut, OMIC, Comerç, Mercat d’abastaments i Mercat d’encants.

Pel que fa a les regidories de barri es distribuiran de la següent manera:

Ruth Soto, regidora de la Catalana

Filo Cañete, regidora de Sant Adrià Nord (de N-II a l’autopista) i Casc antic

Rosa Villalonga, regidora de Sant Joan Baptista

José Luis Martínez, regidor del Besòs

Joan Callau, regidor de La Mina

Anabel Jurado, Trajana i Monsolís


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala