Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 17 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 3/12/2010

Demà es posa en marxa el projecte-pilot "Zones comercials per a vianants"
- Per afavorir el passeig i les compres a la pròpia ciutat

El projecte "Zones comercials per a vianants" vol afavorir les compres a la pròpia ciutat.Demà 4 de desembre es posa en marxa un projecte-pilot a la ciutat anomenat “Zones comercials per a vianants”. L’Ajuntament de Santa Coloma realitzarà talls al trànsit de vehicles en carrers concrets de la ciutat –les zones comercials- entre les 10.30 i les 20.30 hores, tres dissabtes del mes de desembre (els dies 4, 11 i 18) i el 8 de gener.

Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament i de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), amb l’objectiu de millorar la mobilitat i l’accessibilitat de les persones als establiments, configurar zones més segures i contribuir a la sostenibilitat i a la cura del medi ambient.

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, destaca la importància “de generar espais per poder passejar amb la família sense haver de patir pels mes menuts i tenir l’oportunitat d’un dia a la setmana de recuperar aquests espais per a l’ús amable i segur dels carrers, a part de reduir la contaminació acústica i la pol·lució de les emissions del transit rodat”. També, l’alcaldessa recorda que aquest projecte-pilot “permet reforçar el foment de les relacions socials i les activitats comercials de l’entorn”.

Els carrers on es posen en marxa les “zones comercials per a vianants” (veure el plànol) són els següents:

Carrer de la Mare de Déu de Montserrat (entre Sagarra i Sant Silvestre).

Avinguda de la Generalitat (entre Cultura i rbla. de Sant Sebastià).

Carrer de Sagarra (entre av. de la Generalitat i rbla. de Sant Sebastià).

Carrer de Sant Benet (entre Sagarra i Milà i Fontanals).

Carrer de la Balldovina (entre Sagarra i Sant Silvestre).

Carrer de Sant Ignasi (entre Sagarra i Sant Silvestre).

Carrer de Sant Ramon (entre el Mercat Sagarra i Sant Silvestre).

Carrer de Sant Josep (entre av. de la Generalitat i Sant Silvestre).

Carrer de Pompeu Fabra (entre Sant Carles i av. de la Generalitat).

Carrers Major i de Rafael Casanova (entre Mn. J. Gordi i Sant Carles).

Aquesta nova iniciativa s’emmarca en el conjunt de projectes i activitats que s’han posat en marxa en el marc de la campanya institucional “El Nadal al cor”. En total són una cinquantena d’activitats per a la ciutadania, per a la promoció comercial, de la cultura i les tradicions nadalenquesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala