Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 19 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 7/5/2019

Junts per Catalunya presenta la seva llista per les municipals
- Sota el hashtag #fem930 està integrada per persones d'àmbits diversos.

Dissabte 4 de maig, a les 12 del migdia, la formació Junts per Catalunya - Sant Adrià va fer un acte de presentació de les persones que integren la llista de la candidatura a les eleccions municipals de Sant Adrià, al local de campanya de l’avinguda de Catalunya, obert a militants i simpatitzants, que va concloure amb un vermut i una sessió fotogràfica.

La llista, amb el hashtag #fem930, està integrada per persones que provenen d’àmbits molt diversos, moltes de les quals no havien participat activament en la vida política de Sant Adrià fins ara, unides per la força de la convicció que en Joel López té una mirada nova per solucionar els problemes de sempre i, alhora, comparteixen la creença que la nova república catalana ha de passar per fer les ciutats i els pobles d’arreu del territori espais de convivència millors.

López va remarcar que havia convidat a formar part de la llista a persones d’àmbits municipals molt diversos que creuen que hi ha moltes coses petites que es poden millorar a Sant Adrià, que volen treballar per trobar petites solucions a problemes del dia a dia que contribuiran a augmentar l’autoestima dels adrianencs i adrianenques. Al mateix temps que treballen per millorar les petites coses del nostre entorn diari, la candidatura de Junts per Catalunya – Sant Adrià s’ha conjurat per pensar en gran i mirar de tu a tu els grans reptes de ciutat, per anar-se acostant a la transformació de Sant Adrià de Besòs, fins a esdevenir ciutat de referència i mirall d’altres ciutats.

En definitiva, les persones que integren aquesta llista creuen que és hora d’encarar amb valentia els grans projectes de ciutat, al mateix temps que es milloren coses de menys envergadura, però que poden fer més fàcil i atractiva la vida a les adrianenques i adrianencs.

La llista definitiva de la candidatura de Junts per San Adrià és:

Candidat a l'Alcaldia: Joel López

2. Àngel Gil

3. Jess Córdon

4. Marta Nieto

5. Tere Salvadó

6. Xavi Lladó

7. Eva Querol

8. Joaquim Esteban

9. Toni Morente

10. Conxi López

11. Ceneta Pi

12. Josep Maria Violant

13. Elvira Roqueta

14. Francesc Guillén

15. María Carmen Luzón

16. Joan Palet

17. Àngel Gil Donnay

18. Asun Belmonte

19. Mònica Gil

20. Montserrat Plaza

21. Xavier Soley

Suplent: Marta Alcorisa

Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala