Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 18 de Octubre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 29/4/2019

Job Today col·labora amb la Fundació Formació i Treball de Sant Adrià de Besòs en una jornada sobre inserció laboral per a persones vulnerables
- La Fundació Formació i Treball va ser constituïda l'any 1992 per Càritas Diocesana de Barcelona i en l'últim any va incorporar més de 1.000 persones al mercat laboral.

Job Today, l'aplicació de cerca d'ocupació líder a Espanya en el sector serveis, ha impartit avui una jornada titulada ‘Job Today per a la cerca d'ocupació’ en el marc del programa Activa’t en la recerca de la Fundació Formació i Treball de Sant Adrià de Besòs (C/ Ramon Llull, 430-438) en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.
La jornada, que s'ha dut a terme entre les 10h i les 11h, liderada per Ferran Pérez, Head of Customer Success de Job Today, és la primera col·laboració entre la plataforma de cerca d'ocupació i la Fundació Formació i Treball, entitat sense ànim de lucre, constituïda l'any 1992 per Càritas Diocesana de Barcelona amb els objectius de formar i inserir laboralment a persones en risc d'exclusió social.
La jornada anava dirigida a persones vulnerables, en concret a col·lectius majors de 45 anys, amb necessitat de reinserir-se laboralment i ha comptat amb l'assistència de prop de 20 persones. Durant la seva intervenció, Ferran Pérez ha explicat el funcionament de plataformes d'ocupació digitals, com Job Today, i els innombrables beneficis que poden aportar a persones en cerca de treball de qualsevol edat: contacte directe i immediat amb els ocupadors, la possibilitat de filtrar amb diferents categories com l'extensió la jornada laboral o la localització exacta del lloc de treball amb ajuda del mapa del qual disposa Job Today, per exemple.
Polina Montano, cofundadora de Job Today, assegura: “Job Today va ser fundada amb la intenció d'acostar a les persones en cerca d'ocupació amb pimes i amb ocupadors del sector serveis, per la qual cosa aquesta col·laboració amb Formació i Treball ens sembla una sinergia natural. Aquesta plataforma està compromesa al 100% amb la creació d'ocupació per a totes les persones, sense excepció, i el nostre principal objectiu és precisament garantir una oportunitat de treball de maneres accessibles i fiables.”
Per part seva, Tamara Delgado, tècnica d'inserció de Fundació Formació i Treball, destaca que “vivim en un món cada vegada més digitalitzat i en continu canvi, i per això creiem que és necessari que les persones s'adaptin a les noves tecnologies per a poder continuar sent actives en el mercat laboral.” El director de la Fundació, Albert Alberich, remarca el “important paper de la transformació digital i la incorporació de les eines 4.0 en el procés de cerca d'ocupació, no només per als col·lectius que atenem sinó per als tècnics que els acompanyen en aquest procés d'inserció laboral.”
Aquesta col·laboració pretén ser l'inici d'una aliança que podria allargar-se en el temps amb l'objectiu d'acostar Job Today a persones de qualsevol edat i amb diversitat de preferències en la cerca d'ocupació.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala