Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 18/4/2019

MES Sant Adrià es presenta a les eleccions Municipals 2019
- Amb Isabel Marcuello de nou com a cap de llista.

L’assemblea local de MES ha decidit presentar-se de nou en solitari a les eleccions municipals, elegint per unanimitat com a candidata  a Isabel Marcuello per encapçalar la candidatura municipal revalidant-li la confiança. Així mateix, el divendres 12 d’abril es va aprovar per unanimitat els noms de les dones i homes que formaran la candidatura de MES Sant Adria.

 Segons la nota de premsa que ha fet pública el partit, es tracta “d’una candidatura seriosa, compromesa amb els veïns i la ciutat, amb experiència, amb noves incorporacions que representen les diverses realitats de la ciutat i dels seus barris”.

 Per la formació d’esquerres, el seu programa electoral, “clarament d’esquerres, per la nostra ciutat on prioritzarà les persones i ho plasmarem reflexant a les nostres propostes allò que els adrianencs i adrianenques necessiten, per això MES Sant Adrià té com a prioritat al ciutadà”. Els punts principals del programa són: primer els teus veïns i les teves veïnes; primer  els  teus   fills i les teves  filles; primer  els teus avis i les teves  àvies; primer la teva llar, la teva escala, el teu  carrer, el teu barri; el teu transport, l’aire  que respires, el   civisme, i  la  salut; la teva escola, la teva formació , el teu esport, la teva cultura i la teva seguretat.

 Uns punts bàsics “perquè desitgem un Sant Adrià ecològic, cívic, participatiu, amb una administració al servei de la ciutadania eficaç i eficient, amb un urbanisme de qualitat, amb accés a la salut i als serveis socials, que ofereixi noves oportunitats a tothom, que fomenti l’ocupació i vetlli per un teixit productiu sostenible i tecnològic, on l’educació obri les portes als futurs adults i cap infant en quedi fora, on es granteixin les necessitats d’habitatge i es realitzi l’enderroc definiu de l’edifici Venus i la reubicació dels seus ocupants, on eradicar la pobresa sigui l’eix bàsic de les polítiques socials i no s’oblidi de les necessitats de ningú, on el medi ambient i la seva cura formi part de les decisions de l’Ajuntament. Un Sant Adrià on la ciutadania compti de veritat, se li ofereeixi una participació real, i se l’escolti de veritat”.

 Per últim, MES Sant Adrià justifica la seva presència a les municipals “perquè creiem que la tasca feta ens avala per a continuar, perquè ens sentim recolzats per la ciutadania, i perquè creiem de debò que podem fer un bon servei a la nostra ciutat”.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala