Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 31 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacci - Sant Adri de Bess - 10/4/2019

Encara estan obertes les inscripcions per la IV Cursa popular per l'ELA
- Les persones interessades podran gaudir dun entrenament gratut previ a la Cursa, el 24 dabril, a les 19.15 h al Decathlon del Port Frum.

El 5 de maig se celebrarà la quarta edició de la Cursa popular per l’ELA. La carrera té una finalitat solidària i, una vegada més, 2 € de cada inscripció anirà destinat a la Fundació Miquel Valls, (http://www.fundaciomiquelvalls.org/ca/), entitat sense ànim de lucre que promou la investigació de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) i que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i per oferir suport a les seves famílies.

El punt de sortida de la Cursa serà la plaça de la Vila, just davant de l’Ajuntament. Hi haurà una cursa popular de 5 km i una altra de 10, que sortiran a les 9.30 h, i una caminada de 3 km, que s’iniciarà a les 11 h, per tal que tothom hi pugui participar. En el marc de l’esdeveniment es faran diferents accions per recaptar el màxim possible. Les tres primeres edicions sumen més d’ 11.000 € que es van lliurar de forma benèfica per a la recerca de la malaltia.

Tant la cursa de 5 km com la de 10 km són totalment planes i puntuaran doble per a la lliga Championchip i el calendari La Sansi 2019. Tot i que serà una cursa popular, els participants rebran una samarreta tècnica, un estudi plantar gratuït i una bossa d'obsequis dels patrocinadors principals. També tindran avantatges com el seu nom al dorsal, el cronometratge fet amb Championchip, calaixos de sortida segons la marca, avituallament al km 4 i al km 8 i un líquid i un pica-pica a la meta; entrenaments programats, vídeos de sortida i arribada de Corriendovoy, guarda-roba, vestidors i dutxes, pàrquing gratuït, oferta hotelera, més de 2.000 fotografies gratuïtes, assegurances, assistència sanitària i diverses sorpreses i serveis seran altres del avantatges de què podran gaudir els participants i que els permetran passar un bon cap de setmana.

En acabar, es realitzarà un sorteig entre tots els participants, sorteig al qual participaran automàticament amb el seu número de dorsal de la cursa.

Informació i inscripcions: www.cursasantadria.com o www.lasansi.com. Presencialment a l’estand de la cursa que s'instal·larà el 23 d’abril, a la pl. de la Vila i l’1 de maig, a la pl. de Guillermo Vidaña.

Les persones interessades poden participar en un entrenament gratuït previ a la cursa que s’organitzarà al Decathlon del Port Fòrum el 24 d’abril, a les 19.15 h. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest link http://www.lasansi.com/entreno


| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala