Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 31 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 26/3/2019

ERC Sant Adrià presenta els principals punts del seu programa electoral en una conferència municipal oberta a la ciutadania
- L’acte s'ha realitzat a la plaça del Mercat i hi han participat diverses persones de tots els barris, que han anat explicant els 20 “punts estrella” del programa.

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Adrià de Besòs ha realitzat, aquest dissabte, una conferència municipal en la que ha mostrat a la ciutadania els 20 principals punts programàtics amb els que concorreran a les eleccions municipals del maig vinent.

L’acte, que s’ha desenvolupat a la plaça del mercat, ha estat en un format dinàmic en que una desena de persones han sortit a explicar un parell de punts cada una. Les intervencions, de curta durada, explicaven al públic el perquè d’aquelles mesures i com s’aplicaran si els republicans guanyen les properes eleccions a Sant Adrià.

Els vint punts s’han organitzat en diferents eixos, entre els que destaquen la neteja i lluita contra la contaminació, l’economia al servei de les persones, la recuperació de la memòria, la sostenibilitat, l’esport o el no deixar ningú enrere.

L’acte ha estat presentat pel regidor, Antoni Vélez, que ha destacat l’exercici de transparència:“Hem volgut discutir el nostre programa al carrer per tal que sigui el màxim de transparent possible, amb la participació de tota la ciutadania”.

Tot seguit han anat passant per la taula els diferents ponents que han anat desgranant mesures com la creació d’un pacte local contra la contaminació, negociar amb el tanatori per evitar la posada en marxa del crematori, fer una auditoria del servei de neteja, millora de les condicions de la policia local, reforma del pont dels passadors, regular els pisos turístics per zones i barris, l’impuls del polígon Monsolís, creació d’una autèntica administració electrònica, dignificar la memòria històrica, declarar zona humida el delta del Besòs, polítiques de reciclatge i residu zero, implantació de carrils bici que connectin amb les ciutats veïnes, remunicipalització dels poliesportius, crear beques esportives, construcció d’un skate park, crear un espai per a gats i una platja per a gossos i fomentar l’adopció d’animals de companyia, potenciar un programa de voluntariat per acompanyar la gent gran, impuls de la formació per combatre l’atur, fer de Ràdio la Mina una ràdio municipal independent.... 

La clausura ha estat per part del candidat a l’alcaldia Rubèn Arenas que ha destacat la necessitat de fer de Sant Adrià una ciutat on les coses es facin ben fetes, i amb un govern que posi el ciutadà en el centre de la política: “hem de republicar Sant Adrià, perquè només fent polítiques republicanes de debò, com aquestes que s’han exposat avui, podrem posar Sant Adrià en el mapa del progrés".

| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala