Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 31 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 8/3/2019

Entitats, administracions i empreses participen en la jornada Inserció laboral: Empreses i entitats. Parlem el mateix llenguatge?
- Aquesta és una de les activitats que impulsa la Xarxa de recursos laborals de Sant Adrià,un espai on s’integren tots els recursos laborals del municipi, i que vol afavorir que els professionals treballin de manera més eficient i que els ciutadans i ciutadanes coneguin les possibilitats existents per millorar la seva ocupabilitat.

El dia 26 de febrer va tenir lloc a la ciutat, la jornada Inserció laboral: Empreses i entitats. Parlem el mateix llenguatge? dedicada a analitzar les relacions entre empreses, administració i entitats en la implementació d’accions de millora de l’ocupabilitat.

Organitzada per l’Ajuntament de Sant Adrià amb la col·laboració de Formació i Treball aquesta jornada s’engloba en les activitats de la Xarxa de recursos laborals de Sant Adrià de Besòs on participen administracions i entitats que porten a terme accions d’orientació i inserció laboral al municipi.  Aquesta xarxa, nascuda al febrer de 2018, té com a objectius establir mecanismes de comunicació i coordinació que aportin una major eficiència a la feina diària, generar coneixement del territori i crear espais de trobada i treball compartit dels tècnics participants. Actualment en formen part gairebé 20 actors entre entitats i administracions.

La jornada es va dur a terme a les instal·lacions de Formació i Treball al municipi. Van assistir-hi més de 50 persones majoritàriament,  membres de les entitats i administracions participants de la xarxa. Van presentar la jornada Albert Alberich director de Fundació i Treball i Joan Callau, alcalde de Sant Adrià de Besòs. El programa va incloure la ponència «Inserció laboral: empreses i entitats. Necessitat o oportunitat?» per part d’en Jordi Gusi, gerent de la Federació d’entitats catalanes d’acció social -ECAS- i cofundador de la cooperativa de consultoria estratègica Tandem Social. També es va realitzar una taula rodona amb la presència d’empreses i entitats del territori que van compartir les seves experiències i propostes de millora. Van participar a aquesta taula  Teresa Blasco de l’Escola d’idiomes Edist; Jaume Palou de Fc Tècnics i Tbiom; Astrid Mondejar  i Hector Suárez d’ Amiga, ETT Social; José Roldán del Casal dels Infants i Susana Rios de Creu Roja. La jornada va finalitzar amb una visita guiada a les instal·lacions de Formació i Treball.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala