Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 26 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià de Besòs - 16/2/2019

Es presenta un llibre que recull vivències de Sant Adrià de Besòs
- Patrocinat per AiGúes de Barcelona, l'obra recull històries de les persones que hi viuen.

L’Ateneu Adrianenc va acollir ahir la presentació de “Memòries de Sant Adrià de Besòs”, un llibre que vol acostar-se a la història d’aquest municipi de l’àrea metropolitana de Barcelona a través de les persones que hi viuen. Van intervenir a l’acte Iván Corrales, exjugador de bàsquet professional i president de la Unió Bàsquet Sant Adrià, que ha estat padrí del llibre; Rosa Fontcuberta, presidenta de l’antic Casal d’Avis del barri de la Catalana; Eduard Bosch, director de Zona Besòs d’Aigües de Barcelona, i Joan Callau, alcalde de Sant Adrià de Besòs.

Per la seva banda, Eduard Bosch, director de Zona Besòs d’Aigües de Barcelona, va remarcar que “amb aquest llibre volíem unir els nostres eixos estratègics: aigua, ciutat i persones”. En relació amb l’aigua, Bosch va indicar que “Sant Adrià és un municipi que torna a estar orgullós del seu riu, tant per als que hi viuen a prop com per als que treballem en la gestió de l’aigua. Ara és el de l’aigua neta, la biodiversitat i el lleure al seu Parc Fluvial”.

Pel que fa a l’eix del compromís amb les persones, va destacar que Sant Adrià de Besòs “va ser el primer municipi amb qui vam signar el conveni de col·laboració per garantir l’aigua a tothom qui no la pugui pagar, una tasca que des de fa ja força anys duem a terme en col·laboració amb l’ajuntament i els seus serveis socials”.

Joan Callau, alcalde de Sant Adrià de Besòs, va agrair a Aigües de Barcelona la iniciativa de tirar endavant aquest llibre: “La història de les ciutats és la història de les seves persones. I això és el que es recull en aquesta obra”, va indicar.

“Memòries de Sant Adrià de Besòs” és un llibre editat per Aigües de Barcelona que recull una nova mirada sobre aquest municipi del Barcelonès Nord, on s’inclouen els records de diverses persones que hi viuen o hi treballen i que exemplifiquen el compromís de la companyia amb la ciutat. I és que són més de 150 anys de relació amb la ciutadania basada en el servei, el compromís i la confiança, amb moltes històries humanes al darrere. Ara Aigües de Barcelona n’ha volgut recollir algunes en un conjunt de llibres plens d’evocacions, vivències i records.

Les presentacions d’aquests llibres de vivències als municipis metropolitans donen continuïtat a les que es van dur a terme a finals de l’any passat i principis d’aquest a cada districte de Barcelona, que es van convertir en actes de reivindicació del fet de ser de barri, i exemplifiquen la voluntat de la companyia d’acostar-se a la ciutadania a la qual serveix aigua de la màxima qualitat les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala