Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Juliol de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 30/1/2019

Obert el termini per presentar candidatures per la novena edició dels Premis Ciutat Sant Adrià
- Des d'avui i fins el proper 14 de febrer.

L'Ajuntament, sota la denominació Premis Ciutat de Sant Adrià de Besòs, vol reconèixer i guardonar les iniciatives i les aportacions més significatives de persones, físiques o jurídiques, de qualsevol nacionalitat, que hagin destacat o contribuït a fomentar valors, el progrés de la societat en el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans, la defensa del medi ambient i també les que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o d'altres activitats.

Els premis no tenen dotació econòmica, sinó que es reconeix el treball i les trajectòries exemplars, tant de persones com d'organitzacions.

Aquest any 2019 s'atorgaran 10 premis en tres categories:

a) Categoria de l'alcalde, 2 premis

b) Categoria d'associacions, 4 premis

c) Categoria de ciutadania, 4 premis.

Durant aquest 2019, els veïns i veïnes de Sant Adrià podran fer propostes de candidats a la Categoria de Ciutadania. Les propostes seran valorades per una Comissió formada per representants d'associacions i seran elles les qui decidiran els premiats, tant en la Categoria d'associacions com en la de ciutadania.

Les candidatures a la Categoria de ciutadania les poden presentar qualsevol persona física o jurídica que sigui veí de Sant Adrià o que desenvolupi la seva activitat en del seu territori.

Les candidatures a la Categoria d'associacions, les poden presentar qualsevol persona física o jurídica de la xarxa associativa de Sant Adrià de Besòs.

En aquest enllaç es podran descarregar els models de presentació de candidatures per presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o fer-les arribar per correu electrònic a pciutadana@sant-adria.net. També es pot omplir un formulari que directament s'enviarà a l'Ajuntament i la candidatura quedarà presentada. El termini per a presentar una candidatura és del 30 de gener al 14 de febrer ambdós inclosos.

Es publicaran totes les candidatures acceptades per la Comissió de Premis a la pàgina web municipal el dia 5 de març.

La defensa de les candidatures es realitzarà per part de les persones que han fet una proposta, en un acte que tindrà lloc el dia 26 de març. En el mateix acte, les entitats votaran les candidatures acceptades.

L'acte de lliurament dels premis és públic i obert a tota la ciutadania. Tindrà lloc el el dia 28 d'abril, a les 12 hores a la plaça de Guillermo Vidaña.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala