Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 14/12/2018

Sant Adrià posa 2 informadors a peu de carrer per a la campanya Així, m’agrada! Els carrers nets i endreçats
- La zona comercial, el Mercat d’Encants dels dimarts i el barri de La Mina seran els espais d’actuació prioritària.

La campanya per a la millora de la neteja i la recollida selectiva de Sant Adrià presentada el passat mes d’octubre, incorpora 2 informadors per fer tasques informatives i de sensibilització directament als carrers de la ciutat. Les actuacions tindran lloc a partir del 16 de desembre i es centraran a la zona comercial de la ciutat (aprofitant el moviment que hi haurà amb motiu de les festes nadalenques), el mercat dels encants dels dimarts i el barri de La Mina.

Els informadors desenvoluparan la seva tasca des de l’estand informatiu que s’instal·larà al Mercat municipal, al mercat de Nadal del Besòs i a Adrilandia, aquest últim per arribar també a un públic infantil i juvenil. A l’estand s’hi instal·larà un espai perquè els vianants es puguin fer fotografies amb els personatges de la campanya ‘Així, m’agrada!’, que el consistori ja va presentar i que reprodueixen ciutadans de la ciutat.

Calendari amb les ubicacions i les hores:

Mercat de Nadal del Besòs: 16 de desembre de 10 a 14 h

Mercat de Sant Adrià: 22 i 29 de desembre de 10 a 14 h

Adrilandia: 3 de gener de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. 4 de gener de 10 a 14 h

Per tal d’arribar a tota la població es durà a terme un enviament de fulletons informatius a les bústies dels habitatges. Aquesta acció complementa les banderoles ja instal·lades als fanals més cèntrics del municipi i les imatges animades que es projecten a les  pantalles municipals. L’objectiu últim és arribar a la major part de públics possible per conscienciar la ciutadania.

Les accions als paradistes del mercat d’encants dels dimarts s’allargaran fins al 6 de febrer

El Mercat d’Encants dels dimarts serà una zona important d’actuació on els informadors faran accions informatives fins al 6 de febrer. L’objectiu és conscienciar els paradistes de la necessitat de dipositar les escombraries als contenidors específics, un punt crític en aquest entorn donada la intensa activitat que s’hi desenvolupa. L’Ajuntament ha ampliat el número d’illes de contenidors properes al mercat, per facilitar la feina als venedors que s’hi instal·len cada dimarts.  

Bones pràctiques a La Mina

Al barri de La Mina s’hi portarà a terme una campanya específica per reforçar la ja iniciada el mes d’abril de 2018 amb motiu de la renovació dels contenidors, que va incidir en aspectes com ara la necessitat de tenir cura del mobiliari urbà, bones pràctiques de neteja i els contenidors, i separació de residus, entre els aspectes més rellevants.

Els missatges clau

La intenció de la campanya municipal és aconseguir millorar en l’àmbit del civisme i el reciclatge de la ciutat. Els missatges clau que es volen transmetre són: reduir els papers del terra, que es recullin els excrements de gossos quan es porten a passejar, que se separin els residus selectivament i es llencin al contenidor adequat, que es treguin els mobles i trastos els dies indicats per a cada barri, que s’utilitzi la deixalleria per portar-hi els electrodomèstics vells i elements en desús i garantir la neteja de la zona del mercat un cop s’acaba l’activitat.

Els mobles i trastos es poden deixar davant de casa els dies següents:

 DILLUNS A PARTIR DE LES 20 h

Zona residencial de Monsolís

La Catalana

La Mina

Besòs

Trajana

DIMECRES A PARTIR DE LES 20 h

Sant Joan Baptista

Sant Adrià Nord

Casc Antic

Consulteu les ubicacions i horaris de la deixalleria al següent enllaç: http://www.sant-adria.net/sant-adria-per-temes/medi-ambient/residus-1/deixalleria-mobil-i-deixalleria-fixa

La millora integral del servei de neteja urbana és una de les prioritats municipals, que es concreta en diverses actuacions. Des del mes d’abril de 2018, s’han instal·lat 632 contenidors nous a tota la ciutat, s’han ampliat els punts de recollida i s’han incrementat en un 30% els contenidors de recollida selectiva per assolir una cobertura total de tots les els residus: orgànica, vidre, paper, envasos i rebuig.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala