Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 21 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 5/9/2018

«Intentem omplir l’escenari amb energia i bon rotllo»
- Entrevista a Nameless, grup que actuarà el dilluns 10 de setembre a la Plaça de l’Església, a les 22.30 hores

Nameless actuarà el dilluns 10 de setembre a la Plaça de l’Església, a les 22.30 hores. Foto: Juan Miguel Morales

Pregunta. Expliqueu-nos qui forma “Nameless”.           

Resposta. Nameless és un projecte format per l’Alba, la Marina I la Núria, tres noies dels barris de La Prosperitat i Sant Andreu, de Barcelona. Actualment estem a la universitat però ens coneixem des de ben petites.

P. Per què el “no nom” del grup?

R. El nom Nameless va sorgir com a nom provisional mentre pensàvem un nom que ens representés, però al final ens vam acostumar al nom i vam veure que tampoc era tan important com el contingut de les nostres lletres o la unió del grup.

P. Si no estic equivocada, el vostre grup va néixer dins del projecte Cabal Musical, del Taller de Músics. En què consisteix aquesta iniciativa?

R. La veritat és que cantàvem juntes des de la primària i durant les hores del pati escrivíem musicals, obres de teatre i cançons. El grup es va consolidar a 3r de la ESO quan vam començar a pujar vídeos a Youtube.

Al Cabal Musical vam entrar a l’any 2017. Aquesta iniciativa ens va ajudar a créixer com a grup i a establir la nostra essència. Ofereixen classes tant individuals com col·lectives i en el nostre cas vam tenir a la Paula Dominguez com a mentora.

P. En el vostre repertori interpreteu cançons pròpies i versions. Ens podeu avançar algunes de les versions que tocareu a Sant Adrià?

R. A nosaltres ens agrada versionar cançons pop i aportar el nostre toc acústic. Algunes de les més conegudes són “Toxic” de Britney Spears i “Valerie” d’Amy Whinehouse.

P. Què ha de tenir una cançó perquè la versioneu?

R. Primer de tot ha de ser una cançó que doni peu a afegir-li algunes de les nostres marques personals i que sigui motivadora a l’hora de fer-la en directe per les tres.

P. De què parlen els temes que composeu?

R. Habitualment composem a partir d’experiències personals. De vegades això porta a tenir cançons que aparentment són animades, però la seva lletra és molt íntima. Aquest tipus de cançons han fet que algunes persones ens defineixin com a ‘Hawaii fosc’ o ‘Pastís amarg’.

P. Podrem veure un disc vostre editat aviat?

R. De moment tenim diversos projectes en marxa i no veiem com a urgència editar un nou disc. A més a més no fa tant que vam treure el nostre primer EP i encara no ens hem centrat en buscar un nou so per aportar a un disc.

P. És fa difícil omplir un escenari amb només veu, guitarra i ukelele?

R. Sincerament, sí. Per això intentem sempre omplir l’escenari amb energia i bon rotllo. Igualment estem treballant en un canvi al projecte que afegirà dinamisme i que esperem que pugueu veure molt aviat.

P. Sou finalistes del Concurs de Música de Badalona 2018. Us veieu amb possibilitats de guanyar algun premi el proper novembre? 

R. Ho veiem complicat perquè hi participen grups molt bons i a més optem a una sola categoria, però ho donarem tot i gaudirem de totes les actuacions!

P. Vau tocar al BAM 2017. Teniu un festival o escenari on somieu actuar en un futur proper?

R. Com a meta a curt termini volem créixer i arribar cada cop a un públic més ampli. Una mica més endavant ens encantaria participar a algun festival com el Primavera Sound.

P. Què poden esperar els adrianencs/ques del vostre concert del 10 de setembre a la plaça de l’Església?

R. (Incís: toquem a la placeta darrera de la pl. Guillermo Vidaña, no sabem si rep aquest nom)

Podran veure que tornem amb moltes ganes després de la nostra pausa a l’agost i que tenim temes nous per ensenyar-vos!

P. Què li diríeu a la gent perquè anés a veure el vostre concert?

R. Els hi diríem que ja s’està acabant l’estiu i s’ha d’acabar d’una bona manera! Per això us recomanem venir a veure’ns tan a nosaltres com a la resta d’artistes el dia 10 de setembre a les 21h.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala