Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 21 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 31/7/2018

Desmantellat un narcopís al barri de la Mina on també s’hi consumia
- Els venedors van intentar desfer-se d’un bossa amb 15 paperines de presumptament cocaïna i dos pedres de cocaïna en roca llençant-la per la finestra

Agents de la Unitat d’Investigació de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona amb el suport d’agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat Canina i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Badalona i Sant Adrià del Besòs van fer, el dimarts 24 de juliol, un dispositiu d’entrada i escorcoll a un pis del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. L’operatiu va permetre tancar un narcopís molt actiu i denunciar a dos homes, un de nacionalitat espanyola i l’altre marroquina i veïns de Sant Adrià del Besòs, per delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar quan els agents van saber que en un domicili del barri de la Mina s’hi havia instal·lat un punt de venda de substàncies estupefaents, presumptament cocaïna i heroïna.

Les gestions que van efectuar els investigadors van corroborar aquests fets. Es va constatar que pis rebia un volum important de visites durant el dia. A banda, estaven connectats de manera fraudulenta, precària i perillosa a la xarxa comunitària, que suposava un greu risc per a aquesta finca.

Arran d’aquests indicis, els investigadors van demanar al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Badalona una autorització per fer una entrada i escorcoll al domicili.

Els agents va fer l’entrada el matí del 24 de juliol amb els suport de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat Canina. Durant l’accés al pis, un dels homes que hi havia dins va llençar una bossa al pati de llums de l’edifici. Un cop recuperada la bossa contenia 15 paperines de presumptament cocaïna preparades per a la seva venda.

Un cop dins del pis, els mossos van trobar el que indiciàriament semblava cocaïna i heroïna en roca, una paperina més d’aquesta substància  a punt per vendre i 350 euros fraccionats en monedes i bitllets.

La distribució del pis havia estat modificada i el pis era ple de xeringues usades per les persones que consumien les substàncies allà mateix. Els agents van detenir  a les dues persones que hi havia dins.

Els tècnics de la companyia elèctrica van efectuar una mesura del consum elèctric i van comprovar que la connexió estava punxada al general de l’escala comunitària. Per aquesta raó, van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat i la seguretat en el subministrament elèctric.

El 26 de juliol els detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat provisional sense fiança per ordre del Jutjat de Guàrdia de Badalona.

 

Desmantellat un narcopís al barri de la Mina on també s’hi consumia. Foto: MME Desmantellat un narcopís al barri de la Mina on també s’hi consumia. Foto: MME Desmantellat un narcopís al barri de la Mina on també s’hi consumia. Foto: MME Desmantellat un narcopís al barri de la Mina on també s’hi consumia. Foto: MME


Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala