Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 25/7/2018

Joan Callau demana al President Torra la solució definitiva de l’edifici Venus de La Mina
- El President Torra i l’alcalde Joan Callau exploren el suport de la Generalitat perquè les Tres Xemeneies esdevingui un centre d’innovació i desenvolupament socioeconòmic.

El President Torra i l’alcalde Joan Callau exploren el suport de la Generalitat perquè les Tres Xemeneies esdevingui un centre d’innovació i desenvolupament socioeconòmic.=Foto. Comunicació SAB
Ahir, 24 de juliol, en la primera visita del President de la Generalitat, Quim Torra,  a Sant Adrià  s’ha celebrat una reunió de treball amb l’Alcalde Joan Callau i membres de l’equip de govern en la qual s’han tractat els principals reptes de la ciutat. 
Entre els aspectes exposats l’Alcalde ha demanat al President Torra de manera prioritària que la Generalitat  defineixi el futur de l’edifici del carrer Venus del barri de La Mina, amb terminis i solucions realitzables i que hi destini la dotació i partida pressupostària que ho faci possible.
En la reunió s’ha acordat també activar un grup de treball format per la Generalitat i pels ajuntaments de Sant Adrià i Barcelona en el que es puguin tractar diversos aspectes i problemàtiques del barri de La Mina.
D’altra banda el President i l’Alcalde han coincidit en la importància estratègica de l’àmbit de les Tres Xemeneies. Joan Callau ha demanat al govern de la Generalitat que s’impliqui a través de diversos departaments per tal que les Tres Xemeneies i el seu entorn puguin esdevenir un centre d’innovació i desenvolupament socioeconòmic per Sant Adrià i  tota la seva àrea d’influència.
Precisament aquest matí s’ha presentat el pla de participació ciutadana sobre el planejament del sector de les Tres Xemeneies. El Pla Director Urbanístic (PDU) el redactarà la Secretaria d’Hàbitat Urbà i Territori  de la Generalitat en coordinació amb els ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Badalona i el Consorci del Besòs. El PDU establirà les condicions per a la remodelació d’aquest tram del litoral.  
L’àrea de les Tres Xemeneies, on fins fa poc s’ubicaven indústries i empreses de producció energètica, ocupa una posició estratègica i molt ben comunicada dins de l’àrea metropolitana que li confereix un gran potencial  per a localitzar-hi noves activitats. 
L’àmbit educatiu i cultural ha centrat altres punts de la trobada. Així, Joan Callau ha reclamat la recuperació de les aportacions de la Generalitat a l’Escola Bressol i a l’Escola de Música de Sant Adrià que havien quedat desateses i el desenvolupament de l’Institut Escola i la implantació de nous mòduls professionals. 
En el capítol de seguretat, salut pública i atenció social,  l’equip de govern de l’Ajuntament ha reiterat la petició de més dotació de mossos d’esquadra per a la comissaria de La Mina així com la incorporació de tots els treballadors de Serveis Socials de Sant Adrià dins del conveni marc. 
Finalment, l’alcalde de Sant Adrià ha expressat la seva satisfacció pel fet que la reunió de treball hagi estat molt positiva i en aquest sentit ha agraït al President de la Generalitat  la seva predisposició a escoltar i buscar solucions als problemes de la ciutat. 

 

El President Torra i l’alcalde Joan Callau, durant la visita del primer al consistori adrianenc.=Foto. Comunicació SAB
Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala