Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 16 de Juny de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 17/5/2018

La cursa per l'ELA portarà el nom de l'Isabel Rojas a partir del 2019
- Ahir es va presentar la tercera edició que tindrà lloc el proper 10 de juny

Ahir, 16 de maig, es va presentar la III Cursa popular per l’ELA de Sant Adrià de Besòs que enguany tindrà lloc el proper 10 de juny. La cursa té una finalitat solidària i 2 € de cada inscripció anirà destinat a la Fundació Miquel Valls, (http://www.fundaciomiquelvalls.org/ca/), entitat sense ànim de lucre que promou la investigació de l’ELA i que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i per oferir suport a les seves famílies.

A l’acte hi van assistir Joan Callau, alcalde de Sant Adrià; Juan Carlos Ramos, regidor d’Esports; José Luis Blanco, president del Club La Sansi; Daniel Laga, coordinador d’Esports de la Diputació; Óscar Lozano, representant del patrocinador Correos Express i Ana Rigola, de la Fundació Miquel Valls.

Durant la presentació va estar molt present la figura de l’adrianenca Isabel Rojas, impulsora d’aquesta cursa que va morir fa uns mesos a causa de l’ELA. Joan Callau va recordar que la Isabel “va ser qui va empènyer el compromís de la ciutat amb les persones afectades d’ELA”. Com a homenatge a la seva tasca, l’alcalde va anunciar que l’any que ve la cursa portarà el nom de la Isabel Rojas i va refermar el compromís de Sant Adrià per visibilitzar aquesta malaltia minoritària. El regidor, Juan Carlos Ramos, va destacar que la cursa és una mostra de la capacitat de la ciutat per organitzar esdeveniments esportius i solidaris de gran dimensió. El president del Club La Sansi, José Luis Blanco, va assenyalar que la Cursa popular per l’ELA ofereix els millors serveis i va afirmar que l’objectiu “és superar els 1.200 inscrits”. El coordinador d’Esports de la Diputació, Daniel Laga, va posar en valor l’esport com a eina “per fer territori i per ajudar a causes solidàries”. Óscar Lozano va mostrar la seva satisfacció “com a patrocinador d’una cursa que té un objectiu solidari i que a més a més promou hàbits saludables”. Finalment, Ana Rigola, va recordar que a Catalunya hi ha uns 400 malalts d’ELA, “una malaltia molt dura i mortal”, i va assenyalar la importància d’organitzar curses com aquesta que contribueixin a finançar tant projectes de recerca com serveis d’ acompanyament a les persones afectades.

A l’acte hi van assistir Joan Callau, alcalde de Sant Adrià; Juan Carlos Ramos, regidor d’Esports; José Luis Blanco, president del Club La Sansi; Daniel Laga, coordinador d’Esports de la Diputació; Óscar Lozano, representant del patrocinador Correos Express i Ana Rigola, de la Fundació Miquel Valls. Foto: Comunicació SAB

El punt de sortida de la Cursa serà la plaça de la Vila, just davant de l’Ajuntament. Hi haurà una cursa popular de 5 km i una altra de 10, que sortiran a les 9.30 h, i una caminada de 3 km, que s’iniciarà a les 11 h, per tal que tothom hi pugui participar. En el marc de l’esdeveniment es faran diferents accions per recaptar el màxim possible. En les dues primeres edicions es van lliurar més de 8.000 € de forma benèfica a l’ELA.

Tant la cursa de 5 km com la de 10 km són totalment planes i puntuaran doble per a la lliga Championchip i el calendari La Sansi 2018. Tot i que serà una cursa popular, els participants rebran una samarreta tècnica, un estudi plantar gratuït i una bossa d'obsequis dels patrocinadors principals. També tindran avantatges com el seu nom al dorsal, el cronometratge fet amb Championchip, calaixos de sortida segons la marca, avituallament al km 4 i al km 8 i un líquid i un pica-pica a la meta; entrenaments programats, vídeos de sortida i arribada de Corriendovoy, guarda-roba, vestidors i dutxes, pàrquing gratuït, oferta hotelera, més de 2.000 fotografies gratuïtes, assegurances, assistència sanitària i diverses sorpreses i serveis seran altres del avantatges de què podran gaudir els participants i que els permetran passar un bon cap de setmana.

En acabar, es realitzarà un sorteig entre tots els participants, sorteig al qual participaran automàticament amb el seu número de dorsal de la cursa.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala