Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA

El directiu substitueix en el càrrec a Miguel Ángel Clavero, que ha estat al capdavant de la companyia pública de gestió de serveis ambientals durant més de 14 anys

0
824

La Junta d’Accionistes de TERSA ha nomenat nou gerent del Gup a Oriol Vall-llovera que, a partir d’aquest 21 de setembre, relleva en el càrrec a Miguel Ángel Clavero, el qual ha estat al capdavant de la companyia metropolitana des de gener de 2006 i que deixa la gerència per jubilació.

Clavero, amb una llarga trajectòria professional en la direcció de serveis dins l’àmbit públic, ha mantingut sempre una aposta per la millora contínua i la innovació. Al llarg dels darrers 14 anys ha liderat, entre altres projectes, el desenvolupament del Pla director per a l’adequació de la Planta de Valorització Energètica (PVE) de Sant Adrià de Besòs al nou model de gestió de residus de Catalunya (2008-2014), la posada en marxa de la nova Planta de tractament de residus voluminosos i fusta de Gavà-Viladecans  (2016), o la recent implementació del sistema catalític a la PVE.

A més, Clavero ha impulsat la diversificació i creixement de l’activitat del Grup TERSA amb la consolidació dels serveis de gestió ambiental de la filial SIRESA, l’aposta per la gestió integral de les Instal·lacions d’Energia Solar Fotovoltaica (IESFV) d’edificis i equipaments municipals, i la posada en marxa de la nova línia de negoci de Barcelona Energia (BE).

Per la seva banda, Vall-llovera, director de Desenvolupament Corporatiu del Grup TERSA des de 2011, compta amb una dilatada experiència professional en la gestió de serveis en el marc de l’activitat industrial relacionada amb el medi ambient i la sostenibilitat. Amb anterioritat a la seva incorporació a TERSA, havia ocupat diverses posicions de responsabilitat en l’àmbit de la gestió de serveis públics, tant al sector públic com a l’empresa privada, a companyies com Rubatec, Pridesa o Mercabarna.

El nou gerent del Grup TERSA és llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), en l’especialitat de Medi Ambient, i PDD (Programa de Desenvolupament Directiu) per l’IESE. Com a director de Desenvolupament Corporatiu del Grup, Oriol Vall-llovera ha tingut un paper clau en l’impuls de Barcelona Energia, així com en l’àrea de l’energia solar fotovoltaica i en la definició i implantació del Pla Estratègic i les accions d’RSC.

Des de la nova posició que assumeix a Grup TERSA, Oriol Vall-llovera pretén “reforçar encara més la nostra missió molt clara de vocació de servei públic, de retorn a la ciutadania i de sentit transcendent de la nostra activitat, amb l’objectiu de seguir visibilitzant i identificant l’impacte de la feina feta en la millora del nostre entorn. Com a actors públics de referència en els àmbits d’activitat que ens són propis, volem contribuir en el canvi de paradigma en la gestió de residus, en la transició energètica a les renovables i en la lluita contra l’emergència climàtica”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí