L’ alcalde dicta un ban per recordar a la població les mesures de salut pública per a la contenció del Covid-19

0
802

L’ alcalde de Sant Adrià ha dictat un nou ban, amb data 2 de setembre, per recordar als ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià les mesures vigents que cal respectar per tal de contenir el coronavirus al territori.

El ban recorda que la Junta de Govern de l’Ajuntament va acordar suspendre el passat 13 de juliol la Festa Major, una celebració que s’hauria de celebrar en aquestes dates. Aquesta decisió respon a una prioritat: la protecció de la salut i seguretat de les persones. L’organització d’esdeveniments massius no és convenient fins que es trobi una vacuna o un tractament que garanteixi la participació segura dels ciutadans i de les ciutadanes. Així mateix, el Govern municipal sempre ha apostat per una Festa Major oberta a tothom i adreçada a persones de totes les edats i de tots els col·lectius, i no es considera adient un model de festa més restrictiu que limiti la participació lliure de tota la ciutadania.

També es posa l’accent en la prohibició de les trobades i reunions de més de deu persones tant en l’àmbit privat com en el públic. Una limitació que és aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de deu persones per taula o grups de taules. A més a més s’hauran de complir les distàncies entre taules o grups de taules que determinin les autoritats sanitàries.

Pel que fa als bars i restaurants, no poden instal·lar barres complementàries a les seves instal·lacions, ja sigui externes o internes i continua la prohibició de la consumició de begudes alcohòliques a la via pública.

L’incompliment d’aquestes mesures és objecte de sanció.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí