24.1 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Grup TERSA s’incorpora a l’associació Innobaix

Grup TERSA, l’empresa especialitzada en la gestió de serveis ambientals relacionats amb l’economia circular i que està participada majoritàriament per l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), s’ha adherit a Innobaix, l’Agència d’Innovació i Coneixement, amb l’objectiu de continuar enfortint el seu compromís amb la millora i la innovació continua i fomentar sinergies amb altres empreses del territori.

Amb el propòsit d’impulsar la prosperitat econòmica del territori i fomentar l’emprenedoria, Innobaix, una associació sense ànim de lucre, promou el talent, el coneixement i el networking entre empreses, posant en contacte i facilitant la connexió entre companyies, startups i entitats públiques i privades de la zona. En un context en què la societat ha de fer front a reptes complexos com ara l’emergència climàtica o la transició energètica, la innovació és un element clau en tots els processos i, a més a més, el treball en equip i en xarxa esdevé indispensable per a trobar solucions eficients i efectives d’ampli abast. Per a Grup TERSA, formar part d’Innobaix serà una oportunitat per compartir coneixement i les millors pràctiques disponibles en matèria d’innovació, promoure la formació i la col·laboració entre professionals i, donar suport i intercanviar sinergies amb altres agents del teixit empresarial de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Innobaix compta amb una cinquantena d’associats de diferents sectors, entre els quals destaquen Aigües de Barcelona, la Cambra de Comerç i PIMEC, així com diferents consistoris metropolitans. A més a més, gaudeix del suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i de la Diputació de Barcelona. D’aquesta manera, coneixent de ben a prop les problemàtiques de la zona, s’afavoreixen noves aliances que permeten aportar solucions de manera més eficient, innovadora, col·laborativa i d’ampli abast segons els reptes a afrontar en cada ocasió. 

Establint vincles com aquest amb Innobaix, Grup TERSA reafirma la seva vocació de servei públic i manté el seu compromís amb la ciutadania i el seu entorn, aportant valor com una de les empreses referents del sector en la gestió de residus municipals i compromesa amb la transició energètica i el desenvolupament sostenible. Així mateix, Grup TERSA continua enfocada en la millora i lainnovació contínua dels seus serveis per avançar cap a un model de gestió més eficient i sostenible.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles