Fins a un 14 % d’estalvi en la taxa de tractament de residus amb el carnet de la xarxa metropolitana de deixalleries

L’ AMB impulsa una campanya de promoció d’aquesta targeta de fidelització per disminuir la generació de residus, abaixar els costos del tractament i millorar la recollida selectiva

0
762

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) vol promoure l’ús de les deixalleries de la xarxa metropolitana i el seu carnet d’usuari, amb l’aplicació de fins a un 14% de bonificació en la taxa metropolitana de tractament de residus (TMTR). El descompte s’aplica d’un any per a l’altre, de manera que les visites fetes a la deixalleria durant un any repercuteixen en l’import de la taxa de l’any següent.
Aquesta campanya té com objectiu reduir la generació de residus, tant a les llars com als establiments comercials, millorar l’índex de la recollida selectiva, abaixar els costos del tractament dels residus i augmentar i fidelitzar les persones usuàries de les deixalleries metropolitanes i els punts verds.
Per aconseguir el descompte, el primer pas és demanar el carnet de la xarxa metropolitana de deixalleries. Es pot fer online o presencial, i només cal que tingueu o porteu un rebut de l’aigua on s’aplicarà la rebaixa a la TMTR, l’any següent.
Podeu omplir el FORMULARI ONLINE i el rebreu a casa en uns dies:
També es pot de demanar de manera presencial en la deixalleria fixa de l’av. Bon Pastor de Sant Adrià (no es podrà sol·licitar en la deixalleria mòbil).
Un cop tingueu la vostra targeta, cada cop que porteu els residus a la deixalleria fixa o mòbil de Sant Adrià de Besòs demaneu que us registrin la visita amb el carnet. Quantes més vegades ho feu, més bonificació obtindreu (fins a un 14%) en la TMTR. Podreu veure les vegades que heu anat a la deixalleria a la web de l’AMB.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí