22.3 C
Sant Adrià de Besòs
lunes, mayo 29, 2023
spot_img

ERC Sant Adrià  proposa un model de seguretat basat en els valors republicans de la mà del Conseller d’Interior

El passat dimarts 10 de maig, ERC Sant Adrià va realitzar un acte al Centre Republicà Adrianenc per a presentar el seu model de seguretat basat en valors republicans com la proximitat, el ciutadà al centre de tot i la prevenció, un model diferenciat del que proposa l’actual equip de govern a l’Ajuntament.

L’acte el va iniciar el regidor i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana, Rubèn Arenas, donant la benvinguda als i les assistents amb un discurs sobre la necessitat de fer canvis al municipi. “Sant Adrià és una ciutat en decadència, i hem vingut per posar il·lusió, esforç i totes les ganes per a canviar-ho i fer que les coses passin”, deia el portaveu.

El segon ponent de l’acte, el regidor republicà Antoni Vèlez, va parlar sobre la proposta de model de seguretat republicana. “Volem fer les coses de forma transversal. Les esquerres també hem de reivindicar l’ordre, però posant al ciutadà al centre, i prenent la prevenció com eix central per garantir la seguretat”, va dir. El regidor va resumir la proposta en quatre termes: proximitat, fiscalització, prevenció i dignificació.

Seguint aquesta mateixa línia de discurs, el Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va parlar dels tres principis bàsics en matèria de seguretat i aplicables a tots els àmbits d’acció política: proximitat, coordinació i recursos. En paraules del Conseller, “cal saber què passa per a trobar solucions als problemes, coordinar-se amb totes les administracions per assolir un mateix objectiu, i posar els recursos que calguin i que hi hagi”.

El Conseller va declinar entrar a la confrontació amb “aquelles que fan coses histriòniques per cridar l’atenció” i va assegurar que a la Generalitat totes les administracions hi trobaran la lleialtat institucional que correspon defensant cadascú, això si, les seves posicions polítiques.

L’acte va finalitzar amb un torn de preguntes, on els ciutadans també van poder expressar les seves inquietuds respecte al tema.

SourceERC SAB

Últims Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,627SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles