7.5 C
Sant Adrià de Besòs
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

ERC presenta la seva candidatura i programa electoral i parla de canvi polític inevitable a Sant Adrià

La secció local d’Esquerra Republicana va realitzar el passat dissabte un acte públic per presentar la seva candidatura i programa electoral. Durant l’acte es va destacar que l’esgotament del govern municipal actual fa inevitable un canvi transformador liderat pels republicans.

L’acte va tenir lloc dissabte a la plaça del Mercat, i els diferents integrants de la candidatura republicana van anar desgranant el model de ciutat que projecta el seu programa electoral. A la vegada, va ser una oportunitat per demostrar la pluralitat de la llista i la amplia representativitat de la ciutat que s’hi integra.

Durant el transcurs de l’acte, han destacat intervencions de militants històrics com la Margarita Sanmartín o l’Andrés Vélez que tanquen la llista d’ERC a Sant Adrià.

Una alternativa necesaria i positiva per Sant Adrià.

Els diferents membres de la candidatura que van agafar la paraula, van explicitar que la desídia de l’actual govern municipal i el fet que portin governant la ciutat més de quaranta anys els ha empès a prendre partit per ERC a la ciutat com la única alternativa possible per posar rumb a Sant Adrià.

També han emfatitzat en la reobertura de la piscina de Ricart o la necessitat del bon govern i la transparència. Aquestes i més propostes que apareixen al programa republicà són algunes de les necessitats més punyents del barri i de la ciutat.

Tancament de TERSA i millorar la seguretat: eixos principals

En el torn de la Toni Hernández, la republicana es va comprometre amb el públic assistent a fer una auditoria de neteja per solucionar els problemes actuals i a calendaritzar el tancament de TERSA com a principal mesura de lluita contra la contaminació. Mentre que el seu company de grup municipal, l’Antoni Vélez, va parlar de la necessitat de canviar el model actual de seguretat totalment reactiu per un model basat en la prevenció on el focus es fixe en eliminar espais insegurs de la ciutat, millorar la il·luminació i dotar a la Policia Local dels recursos necessaris per dur a terme la seva tasca.

Davant l’actual situació de la ciutat, el republicans es postulen com alternativa

ERC Sant Adrià es posiciona, doncs, com una esperança realista i il·lusionant per liderar la transformació que necessita la ciutat, i es compromet a treballar per aconseguir una ciutat més segura, digna i ordenada, amable amb les famílies i de la qual poder tornar a sentir-se orgullós.

Per acabar, el candidat a l’alcaldia, Rubèn Arenas, va explicar: “Les properes eleccions municipals són una oportunitat per als ciutadans de Sant Adrià de triar un nou govern municipal, i ERC és la opció que ofereix un projecte polític i un rumb més clar i compromès amb el futur de la ciutat.

Amb aquest acte Esquerra Republicana ha pogut fer gala de la seva força i preparació amb la qual encara les eleccions del 28 de maig, amb l’objectiu d’assolir els millors resultats electorals possibles i iniciar un camí de transformació de la ciutat.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles