21.8 C
Sant Adrià de Besòs
martes, junio 25, 2024
spot_img

Els centres educatius de Sant Adrià s’adhereixen a la Xarxa de Coeducació

La Xarxa de Coeducació es un espai de coordinació iniciat l’any 2013 i on participen representants de tots els centres educatius del municipi, el CRP (Centre de Recursos Pedagògics), el CIOD (Centre d’Informació i Orientació de la Dona) i els serveis d’Igualtat i Educació de l’Ajuntament.

La tasca fonamental de la xarxa és promoure la integració de la coeducació com a eix transversal dels centres educatius, des de la convicció de que aquesta és la resposta per evitar discriminacions de gènere i contribuir a una societat més equitativa i respectuosa, treballant per reconèixer les potencialitats i singularitats dels infants, independentment del seu sexe. És també el primer esglaó de prevenció de la discriminació i la violència masclista.

Durant el passat mes de març i aquest mes d’abril tots el centres educatius de la nostra ciutat s’estan adherint a aquesta xarxa, amb un acte simbòlic de col·locació d’una plaça amb la imatge que representa aquesta xarxa en cadascú dels centres educatius. També s’ha signat un document on les escoles i instituts es comprometen a vetllar per una educació amb una mirada coeducadora. Amb aquesta acció es consolida el treball en xarxa de tots els centres educatius de Sant Adrià.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles