21.8 C
Sant Adrià de Besòs
martes, junio 25, 2024
spot_img

El SAI incrementa la seva activitat l’any 2023

El SAI LGTBI (Servei d’Atenció Integral LGTBI) de Sant Adrià va néixer al març de 2022. Ara que ja fa 2 anys que funciona, és un bon moment per fer una valoració de l’evolució que ha tingut el servei l’any 2023 pel que fa a les atencions realitzades a la ciutadania i a les diverses iniciatives i activitats que s’han fet des del servei durant l’any.

A nivell d’atenció i assessorament, l’any 2023 s’han dut a terme un total de 52 visites a 22 persones. D’aquestes, 12 persones han realitzat una sola visita d’informació/assessorament i 10 han fet un acompanyament de diverses sessions. D’aquests casos 9 seguiran l’acompanyament a l’inici del 2024. Respecte a l’any 2022 hi ha hagut un notable augment de persones que s’han adreçat al SAI LGTBI. De fet, en percentatge, el nombre de visites s’ha incrementat en un 185,7% i el nombre de persones usuàries ha augmentat un 440%. Tanmateix, la població de Sant Adrià és molt àmplia i s’ha de seguir fent un treball de difusió per fer arribar el servei a totes les potencials persones usuàries de la ciutat.

D’altra banda, pel que fa a la resta d’activitats, en el 2023 s’han dut a terme diverses accions de difusió del servei: presentació del SAI a serveis municipals, difusió del SAI per xarxes i participació a la Comissió Transversal de Gènere i LGTBI. En segon lloc, s’han dut a terme múltiples activitats lúdiques de sensibilització com cinefòrums, exposicions, activitats dinamitzades a patis de centres educatius, i activitats de sensibilització a peu de carrer. També s’han impartit 8 tallers de sensibilització a 2 centres educatius sobre perspectiva LGTBI i LGTBIfòbia; i s’han fet 2 formacions a professionals a la Taula Jove de la Mina i al cos de Policia Local en relació a la diversitat sexual, afectiva i de gènere i com actuar en cada àmbit.

Totes aquestes accions, han permès arribar de forma directa a 869 persones, 225 més que l’any anterior.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles